INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

Real Madrid nu mai știe ce să facă pentru a-l convinge pe Mbappe să semneze! » Gestul care l-a impresionat pe francez

Kylian Mbappe, în Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
Kylian Mbappe, în Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 10:21 / Actualizat joi, 10 martie 2022 11:28

Kylian Mbappe (23 de ani) a fost cel mai bun jucător al PSG-ului în meciul cu Real Madrid, pierdut de parizieni, scor 1-3. La partida din optimile Champions League au asistat și părinții francezului, care au beneficiat de invitații din partea clubului „blanco”.

Un gol validat, două anulate și o teroare de nedescris semnănată în apărarea Realului la fiecare acțiune în bandă. PSG a fost a fost eliminată din Champions League, dar Mbappe nu are ce să-și reproșeze. A avut o prestație excelentă, la fel ca în tur.

IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”
REAL MADRID - PSG 3-1
IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”

Părinții lui Mbappe, invitați de Real Madrid pe „Santiago Bernabeu”

La spectacolul de pe „Santiago Bernabeu” au asistat și părinții fotbalistului francez, chiar din loja arenei. Aceștia au primit invitații din partea clubului madrilen, potrivit El Golazo de Gol.

Gestul a servit drept o nouă dovadă de afecțiune și de respect a clubului „blanco” față de Kylian Mbappe. Francezului îi expiră contractul cu PSG în vară, iar Real Madrid îl așteaptă cu brațele deschise.

PSG încearcă cu disperare să-l convingă să semneze un nou contract, dar Mbappe a refuzat orice propunere din partea Parisului. Visul său este acela de a juca la Real Madrid. A vrut să o facă începând de vara trecută, dar PSG nu l-a lăsat. În vară, parizienii nu mai pot interveni.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Secetă nemaivăzută pentru Lionel Messi: ZERO cu Real Madrid de 9 meciuri » Premieră negativă în Champions League

Karim Benzema le-a spus jurnaliștilor secretul revenirii lui Real Madrid în fața lui PSG

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează