INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - OŢELUL 2-1

Dorinel e mulţumit de jocul echipei: "Nu s-a văzut că am fost debutanţi"

Dorinel Munteanu e frustrat că echipa sa a pierdut cu Basel, deşi a jucat bine
Dorinel Munteanu e frustrat că echipa sa a pierdut cu Basel, deşi a jucat bine

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 00:09

Oţelul a pierdut dramatic la debutul în Liga Campionilor, 1-2, cu FC Basel. Dorinel Munteanu este foarte supărat că deşi echipa sa a arătat un joc de nivelul elveţienilor, Oţelul a plecat învinsă

"Le-am dat posibilitatea adversarului să fie periculos. Sînt foarte supărat că am pierdut, pentru că am făcut un meci bun. Nu s-a văzut că am fost debutanţi în Ligă.

Am făcut o partidă bună care îmi dă speranţe pentru viitor. Puteam chiar să cîştigăm, am avut cîteva acontraatacuri pe final în care puteam să marcăm", a declarat Dorinel Munteanu la TVR 1.

Oţelul a pierdut la primul meci în grupa C a Ligii Campionilor, 1-2, cu FC Basel. Următoarea partidă pentru gălăţeni va fi cu Benfica, pe 27 septembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
reality
reality  •  15 Septembrie 2011, 10:16

poi cum mah astia de la Otelu, dupa ce ati luat bataie de la cea mai penibila echipa din Liga Campionilor va mai umflati in penaj ca se vede ca aveti echipa de Liga Campionilor? Nu mai castigati la masa verde si nici goluri din offside de 2 m nu mai dati mah sa va fie clar, iar Manchester si Benfica nici macar nu pot fi comparate cu Basel. De fapt era de asteptat dupa prestatiile din Liga 1. Nu mai marge cu scamatorii marca Mariusica Stan mah, gata cu grgara. Hai ca sa faceti pe destepteptii a fost usor, acu' la greu vad ca va cam dati arama pe fata. Hai salutare mah si un praz verde, cocalarilor din trupa de majorete a cuplului penal Sandu & Duru

luksnehoiu
luksnehoiu  •  15 Septembrie 2011, 02:03

otelul a muncit f mult sa ajunga in liga si ca au luat bataie aud comentariu asta....in primul rand stim toti ca nu e munk voastra de nivelul asta si in al doilea rand cu decalratii de genul asta creati impresia ca mai mult nu putem mai mult..noi..ca romani...si nationala la fel ...treziti-va in plm

george92
george92  •  15 Septembrie 2011, 01:48
Postat de dany_timisoara pe 15 Septembrie 2011, 01:09

da stii ce e interesant unde naibi se duc bani astia ca pe achizitzi noi nicidecum pe salari nu prin buzunaru jucatorilor nu........ si totusi unde???????????????

nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti nimic. Otelul e detinuta de un indian numit Mittal. Plm el are mai multe fabrici si uzine. Deci el e patron, deci el incaseaza banii. Sigur nu ia M. Stan si Dorinel nimic in plus. Credeti ca la noi e ca la stoaia sau dinamo??

Vezi toate comentariile (29)
Comentează