INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL-BENFICA 0-1

Dorinel Munteanu: "Nu ai voie să faci asemenea greşeli la acest nivel"

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 00:32

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, s-a declarat extrem de nemulţumit de greşelile comise de jucătorii săi în partida cu Benfica, scor 0-1.

"Înfrîngerea e înfrîngere, nu pot să fiu mulţumit, am făcut foarte multe greşeli, nepermise la acest nivel. Benfica a dominat teritorial, ne-am închis destul de bine, dar le-am dat şansa să ne dea gol în minutul 40. Au fost cîteva şuturi de la distanţă, dar ocazii mari nu şi-au creat. Am greşit mult la mijlocul terenului în repriza secundă, nu ai voie să faci asemenea greşeli la acest nivel.

Nu mai săntem în formă ca anul trecut, sperăm să luăm punct sau puncte în meciurile următoare. Totul este posibil, dar trebuie să ai curaj", a spus Dorinel Munteanu la TVR 1.

Oţelul a pierdut pe "Naţional Arena" în faţa lui Benfica, scor 0-1, unicul gol al partidei fiind înscris de Bruno Cesar în minutul 41. VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA PARTIDĂ!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
waingro
waingro  •  28 Septembrie 2011, 11:50

Penibil, nu contesta nimeni valoarea lui Benfica(care totusi nu se compara cu Manchester) , dar ce a jucat Otelul ieri ... greseli elementare de plasament, nici un automatism, preluari gresite, nu ma vb de pase simple, frica ....pfff trist rau !! astfel cu mana pe inima Dorinel Munteanu nu e antrenor, nu are treaba cu jobul asta !! Iar daca cineva vrea sa imi bage pe gat partea cu bugetul, amintiti va cazul Urziceni , nu mai vb de Dinamo Kiev -Lobanovski Careva sa ii anunte si pe mari manageri ai Otelului ca marea National Arena are multe scauneee , care mai bine sunt ocupate , astfel intra banu in buzunaruuu .... mama ei afacere ! ajuta ne Doamne

booba
booba  •  28 Septembrie 2011, 01:50

Bai Munteanu, nu ca ati facut greseli ati pierdut, ci pt ca sunteti praf, nu jucati nimic. Ati luat 10 milioane pe care i-ati baut in loc sa luati jucatori cu care sa nu va faceti de ris.

rudel.obreja
rudel.obreja  •  28 Septembrie 2011, 01:39

Obreja se va ocupa de Dorinel, lasa lasa

Vezi toate comentariile (25)
Comentează