INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPŢIUNE

Echipa care poate furniza surpriza în Europa în viziunea lui Ferguson: ”Se va concentra doar pe UCL”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 14:22

Prima manşă a optimilor UEFA Champions League s-a încheiat, iar Sir Alex Ferguson a analizat pentru site-ul FIFA şansele echipelor implicate de a cuceri cel mai rîvnit trofeu european.

Deşi Juventus Torino şi Bayern Munchen au cîştigat clar în deplasare (3-0 cu Celtic respectiv 3-1 cu Arsenal), iar AC Milan a furnizat surpriza optimilor învingînd cu 2-0 pe Barcelona, Borussia Dortmund este echipa care l-a impresionat pe managerul lui United.

”Competiţia este deschisă oricărui deznodămînt. Mi-a plăcut AC Milan care are o echipă tînără şi sînt foarte organizaţi, Bayern de asemenea o echipă puternică, care sezonul trecut trebuia să cîştige trofeul însă anul acesta o văd foarte puternică pe Dortmund.

Atuul lor îl reprezintă faptul că au ieşit din cursa pentru titlu în Bundesliga, iar acum se concentrează doar pe UCL, unde evoluează la cel mai înalt nivel”, a declarat Sir Alex Ferguson pentru Fifa.com

Manşele retur ale optimilor UEFA Champions League se vor desfăşura în perioada 5-6 martie respectiv 12-13 martie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
tuku
tuku  •  23 Februarie 2013, 00:04
Postat de redgofcd pe 22 Februarie 2013, 23:02

Juventus? Nicio sansa dupa parerea mea. Barcelona nu cred ca va intoarce acel 0-2, doar daca vreun stimabil arbitru nu face praf meciul si lasa Milanul in 10 din prima repriza. Bayern cred ca e principala favorita acum, insa United va castiga trofeul si va reusi o noua tripla.

De ce nu Juventus ? Doar atacul scartaie, in rest e o echipa foarte solida. Cu ceva sanse, nu cu sansele pe care nu le vezi, poate lua UCL. Recunosc ca sunt subiectiv dar recunoaste ca si tu ai probleme cu "vederea". Sunt cel putin 5 echipe ce au sanse la trofeu.

redgofcd
redgofcd  •  22 Februarie 2013, 23:02
Postat de vandersaar pe 22 Februarie 2013, 15:18

Asa e fotbalul, ofera o varietate de surprize si rezultate. In ce te priveste esti frustrat, avand in vedere ca Bayern a pierdut finala chiar la Munchen. Eu cred ca surpirza o poate face Juventus si poate chiar Dortmund.

Juventus? Nicio sansa dupa parerea mea. Barcelona nu cred ca va intoarce acel 0-2, doar daca vreun stimabil arbitru nu face praf meciul si lasa Milanul in 10 din prima repriza. Bayern cred ca e principala favorita acum, insa United va castiga trofeul si va reusi o noua tripla.

brto
brto  •  22 Februarie 2013, 22:36

Si totusi tot Barcelona va straluci si isi va demonta toti adversarii in aceasta competitie, incepand cu AC Milan in retur si continuand pana la finala de pe Wembley inclusiv.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează