INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MALMO, MARȚI, 19:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Edward Iordănescu e îngândurat înaintea debutului în Liga Campionilor: "Întâlnim o echipă matură, dar suntem pregătiți să ne calificăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 17:26

Edward Iordănescu (40 de ani) și căpitanul Mario Camora (31 de ani) au fost prezenți la conferința de presă dinaintea partidei de marți, dintre CFR Cluj și Malmo, de la ora 19:00, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Antrenorul ardelenilor a făcut radiografia formației de pe locul 6 din Suedia, pe care o consideră o echipă cu experiență și maturitate.

"E o dublă manșă foarte importantă pentru noi. Am studiat foarte bine echipa, e valoroasă, e o echipă mare, cu o medie de vârstă foarte bună pentru performanță, aproximativ 27 de ani. E o echipă cu maturitate în joc, știe când să accelereze. Malmo e pe un drum bun în acest moment. Considerăm că e o echipă echilibrată, cu gabarit, cu forță, cu putere, dar și cu disciplină tactică. Nu refuză un joc de luptă, dar are și calitatea individuală de a produce fotbal.

Noi trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Trebuie să arătăm caracter, exactitate în joc. Antrenez o echipă cu jucători de valoare, cu caracter. Sunt sigur că împreună putem reuși un joc foarte bun. Trebuie să ne creăm avantaj pentru retur, că acolo va fi foarte greu. Noi suntem pregătiți să mergem mai departe", a declarat Edward Iordănescu.

Iordănescu jr. a vorbit și despre eventualul adversar din turul trei, care se va decide între Ludogoreț (Bulgaria) și MOL Vidi (fosta Videoton, Ungaria): "Ludogoreț e o echipă pe care o știu foarte bine, dar e departe de noi. Acum avem această dublă manșă și trebuie să ne gândim doar ea".

"Noi știm ce avem de făcut. E important pentru club, pentru oraș să fim din nou într-o cupă europeană. Știm că vor fi două meciuri foarte grele, dar suntem pregătiți să le câștigăm. Malmo e o echipă cu experiență, cu jucători care au evoluat în cupele europene. Va trebui să avem grijă la toată echipa, nu doar individual"
Mario Camora, fundaș CFR Cluj

  • CFR Cluj - Malmo, marți, ora 19:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro

Vezi și: 

CFR a avut ghinion! Ludogoreț, gigantul care a crescut în Est: lot de 50 de milioane și bani investiți la foc automat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  24 Iulie 2018, 12:57

HAI CFR !!! Sa speram ca esti inspirat Edi !!!!

sexilian
sexilian  •  23 Iulie 2018, 22:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danger.
danger.  •  23 Iulie 2018, 17:49
Postat de calinescu_ pe 23 Iulie 2018, 17:38

EDY NU ARE VALOARE DE CFR ....!!!!! MIRIUTZA ARE 10 CLASE PESTE EL ....!!! DACA IL ADUCE PE SAPUNARU DEZASTRUL VA FI SI MAI MARE ....!!!!!

Marele Miriuta care a bagat-o pe Dinamo in play-out ! ... lasa-ma cu ala , a fost penibil !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close