INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

El e omul care l-a făcut invidios pe Gigi Becali! A dat gaură în bănci de un miliard de dolari și visează la stelele Ligii!

Ilan Shor Mironovich
Ilan Shor Mironovich

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 01:00

După ce a luat titlul în premieră în Moldova, Milsami uimește și în Europa. A ajuns în turul 3 preliminar al Ligii și a scos-o cu dublă victorie (1-0 și 2-1) pe Ludogoreţ, care-i bara drumul Stelei către grupe anul trecut.

Fondată doar acum un deceniu, echipa din Orhei este a doua cea mai iubită de fani dincolo de Prut, după Zimbru, spune Surdu, și a rupt dictatura lui Sheriff, 13 titluri în 14 ani. Istoria clubului s-a schimbat în 2010, cînd a fost preluat de controversatul afacerist evreu Ilan Shor Mironovich, 23 de ani pe-atunci!

În ediția tipărită de azi puteți citi detalii interesante despre lovitura dată de afacerist, ce manevre financiare a făcut, cum arată palatul în care locuiește, precum și un interviu cu Romeo Surdu, atacantul care evoluează de anul trecut la Milsami!

Alte subiecte exclusiv print

✓Zece transferuri bifate de campioana României în ultimele două luni: semnează azi încă doi jucători!
✓Destine diferite pentru două dintre cele mai mari echipe din Europa de Est Steaua Roșie a murit! Steaua roș-albastră trăiește!
✓Pariul făcut de Pancu cu un prieten, care-l împiedică să se retragă: "Mai joc măcar un sezon!"
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  24 Iulie 2015, 12:52

slabut rau articolul asta!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  23 Iulie 2015, 16:44
Postat de botizann pe 23 Iulie 2015, 08:03

Un miliard de ce ? O echipa cu Surdu Si Bud e sub Cfr de exemplu sau Astra

un miliard de dolari...

benaflek
benaflek  •  23 Iulie 2015, 10:46

tipi de genul asta te ingroapa daca i gresesti de or sa te gaseasca din greseala prin 2070 cand s o face vreo autostrada

Vezi toate comentariile (8)
Comentează