INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REPLICĂ

Emil Grădinescu i-a răspuns Danei Budeanu: „Copiii nu se uită și când ea le întreabă asta pe vegane?”

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii Orange Sport ai meciului Real Madrid - Manchester City, scor 1-1, i-a dat replica Danei Budeanu. +9   FOTO
Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii Orange Sport ai meciului Real Madrid - Manchester City, scor 1-1, i-a dat replica Danei Budeanu.

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 20:21 / Actualizat joi, 11 mai 2023 21:47

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii Orange Sport ai meciului Real Madrid - Manchester City, scor 1-1, i-a dat replica Danei Budeanu. Creatoarea de modă, una dintre cele mai urmărite persoane publice de la noi în social media, taxase o remarcă folosită de comentator în timpul partidei, cu privire la aventura iubitei lui Kevin De Bruyne cu Thibaut Courtois.

Budeanu a ținut să-i taxeze public pe Grădinescu și Bogdan Cosmescu, cei care, pe durata celor 90 de minute, au făcut diverse referiri la disputa de natură mondenă dintre Thibaut Courtois și Kevin De Bruyne, adversari direcți marți seara și colegi în naționala Belgiei.

 Reputatul jurnalist sportiv a reacționat în cadrul unei emisiuni live, la Orange Sport. 

+5 FOTO

485.000 de urmăritoriare Dana Budeanu pe Instagram. În comparație, Adrian Mutu, fost mare fotbalist, personaj în vogă și activ pe rețelele de socializare, are doar 226.000 de urmăritori!

Emil Grădinescu, replică pentru Dana Budeanu: „La ce spune ea nu se uită copiii?”

„Jurnalistic vorbind, mi s-a părut necesar, chiar obligatoriu de amintit. Nimeni nu a tras mai multe șuturi pe poarta lui Courtois decât de Bruyne. Mi s-a părut potrivită, am zis-o la modul general. 

N-am zis că a fost nevasta satisfăcută de nu știu câte ori, cum a povestit doamna Budeanu. Am făcut-o la modul civilizat.

Dumneaei, lovită în plin de un acces de pudibonderie, zice că se uită copiii mici la fotbal. Mă gândesc că se uită și când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: «Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?». 

Mă gândesc că și asta e un motiv care părinții să pună mâinile la urechile copiilor”, a spus Emil Grădinescu la Orange Sport. 

„Chiar mă bucur că persoane gen Dan Budeanu se uită la meci, la niște fătălăi care aleargă de colo-colo. Asta chiar e o realizare. Am câștigat un spectator în plus”, a încheiat jurnalistul. 

Ce a spus Dana Budeanu despre Grădinescu și Cosmescu: „Îi anunț că la meci se uită și copii minori”

„Doresc să anunț comentatorii de fotbal de la Orange Sport că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu' în trei ani

Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care le-am auzit. Mulțumesc. P.S. Nu se mai naște niciun alt Țopescu sau Graur”, a scris Dana Budeanu pe Facebook. 

Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Thibaut Courtois: „Mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație”

În urmă cu mai bine de 10 ani, Caroline Lijnen, iubita de la acea vreme a lui Kevin De Bruyne, a avut o aventură cu Thibaut Courtois. Starul lui Manchester City și Caroline s-au despărțit ulterior. Inevitabil, triunghiul amoros de acum un deceniu are reminiscențe până în prezent: deși sunt colegi în naționala Belgiei, cei doi nu au cea mai călduroasă relație, chiar dacă la finalul meciului Real - City au fost surprinși îmbrățișându-se.

Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois / Sursă foto: Instagram@carlijnen
Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois
Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois / Sursă foto: Instagram@carlijnen
Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois / Sursă foto: Instagram@carlijnen
Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois / Sursă foto: Instagram@carlijnen
+2 FOTO

Comentatorii au amintit de una dintre declarațiile celebre ale Carolinei Lijnen, care afirmase că „Thibaut Courtois mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație cu Kevin”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Milan, încă o veste rea! Alt titular „s-a rupt”, trebuie operat și va rata returul semifinalei cu Inter

Acum s-a aflat: Barcelona a primit o amendă usturătoare de la Fisc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
GionVaiani
GionVaiani  •  15 Mai 2023, 15:01
Postat de John.Wick pe 12 Mai 2023, 08:56

Nem, o epigonez pe cașchetalină, anagramatule :))

Asa ai invatat tu la scoala ca se zice ... anagramat ? Stii ce-i aia o anagrama ?

John.Wick
John.Wick  •  14 Mai 2023, 00:21
Postat de takanonanu pe 12 Mai 2023, 11:36

Zise anagramatul metagramat al lu peste si ... mai lua o gura din Mierea Traznet. :)

tu înțelegi ce scrii? :))

John.Wick
John.Wick  •  14 Mai 2023, 00:19
Postat de GionVaiani pe 12 Mai 2023, 11:41

Matale tot stai pe la spatele unora ...Vezi sa nu te trezesti murdar !

tu ce te bagi ca musca-n .... ?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează