INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Erau promisiuni, acum sînt staruri! » Cinci fotbalişti care au explodat în Ligă

Doumbia (stînga) e golgeterul actualei ediţii a Ligii Campionilor
Doumbia (stînga) e golgeterul actualei ediţii a Ligii Campionilor

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 16:30

Aseară s-a încheiat turul Ligii Campionilor, iar cîteva concluzii se pot trage deja. În afara clasicilor Messi, Rooney şi Ibrahimovic, au apărut şi cîţiva jucători care au explodat în această ediţie a Ligii.

Goal.com a alcătuit o listă cu cinci jucători care au reuşit să surprindă în primele trei meciuri din CL şi ar putea face oricînd pasul spre marile cluburi.

Bern Leno

Fotbalul german continuă să producă portari de calitate. Ultimul venit în club? Bernd Leno. Are doar 19 ani şi 190 centimetri. Împrumutat de la VfB Stuttgart, Leno a reuşit să se impună titular la Bayer Leverkusen şi să aibă evoluţii miraculoase între buturi, fiind decisiv în meciurile cu Chelsea, Genk şi Valencia.

Christian Eriksen

Are tot 19 ani, însă a strîns deja 19 meciuri la naţionala Danemarcei şi 17 în Liga Campionilor. E mijlocaş, 181 de centimetri, evoluează pentru Ajax Amsterdam şi seamănă ca stil de joc cu Andres Iniesta.

Bruno Cesar

Brazilianul a împlinit 21 de ani, dar a doborît deja un record: pînă acum a jucat pentru 10 echipe diferite. Liniştea şi-a găsit-o abia la Benfica, iar în acest sezon a marcat deja două goluri importante pentru portughezi în Ligă. A înscris unicul gol din meciul cu Oţelul şi a deschis scorul în partida cu FC Basel.

Willian

Perla Şahtiorului este la al patrulea sezon consecutiv de cînd se antrenează sub comanda lui Mircea Lucescu. Stilul său de joc aduce microbiştilor aminte de un alt brazilian, mult mai titrat: Ronaldinho. Din păcate, Şahtior nu a reuşit rezultate notabile în această ediţie a ligii, însă Willian a reuşit să se facă remarcat mult mai uşor. Spre exemplu, golul marcat cu Zenit este considerat o adevărată perlă în presa internaţională.

Seydou Doumbia

Titular în atacul lui CSKA Moscova, Doumbia a reuşit să surprindă lumea fotbalului eruopean. A marcat cîte o dublă în meciurile cu Lille şi Trabzonspor, iar în acest moment este golgeterul Ligii Campionilor.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (18)
maresalul_nr.one
maresalul_nr.one  •  23 Octombrie 2011, 02:02

Buni baietii

maresalul_nr.one
maresalul_nr.one  •  23 Octombrie 2011, 02:00

Buni baietii

maresalul_nr.one
maresalul_nr.one  •  23 Octombrie 2011, 02:02

Buni baietii

Vezi toate comentariile (18)
Comentează