INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA 4-2

Evoluție horror a lui Papp! Ce NOTE au primit steliștii din partea Gazetei

Articol de GSP - Publicat joi, 06 august 2015 09:42

Steaua n-a reuşit calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor la Belgrad în faţa lui Partizan, fiind învinsă cu 2-4.

Băieţii lui Mirel Rădoi au făcut o primă repriză bună, însă partea a doua a fost foarte slabă. Roş-albaştrii au primit din partea Gazetei  note cuprinse între 1 şi 7. Papp fiind cel mai slab de pe teren, în timp ce Hamroun a fost omul care a ieşit în evidenţă în sens pozitiv în echipa Stelei.

De partea cealaltă, cei mai buni oameni de la sîrbi au fost Zivkovici şi Babovici care au primit nota 8, iar cel mai slab Bojinov fiind notat cu 4.

note

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
d_3amon
d_3amon  •  06 August 2015, 19:31

chipciu ar trebui sa ia nota 0 in fiecare meci, de exact atat joaca. nici blatul de la targu jiu nu l-a ajutat, cum era normal, ce satisfactie sa ai cand dai gol unei echipe care vrea sa piarda?

mutu57
mutu57  •  06 August 2015, 14:43

Hamrun este intr-adevar singurul jucator de cupele europene, si care a adus Steaua pana aici. Ceilalti cam o apa si un pamant, in frunte cu antrenorul si patronul

10153324563120690
Stoica Relu  •  06 August 2015, 13:43

Lasati ma cu Papp.Nu spun ca e vre o scula de jucator,dar nici ceilalti nu s cu nimic mai breji!Steaua nu are echipa,pentru ca *** nu a bagat bani.Daca Tade e fotblist,eu ma inscriu la CM de haltere si mai mult ca sig castig aurul la smuls..!E ce a mai slabuta echipa pe care Steaua o are in ultimi 6 ani.Prima repriza a fost a lor,pentru ca Partizan nu a jucat nimic.Nu legau doua pase.Norocul lor a fost Papp si portarul care se vede de la o posta ca nu si coordoneaza linia de fund.Un portar bun isi aseaza mereu fundasii si le spune cine e in spatele lor.Steaua nu merita mai mult aseara si nu din cauza lui Papp.Asa a fost sa fie sa cada totul pe el.dar per ansamblu Steluta e cam praf si nu i vad un viitor roz.Usor ,usor *** se dispenzeaza de ea.Nu mai are logoul,palmaresul si e constient ca nu mai poate scoate bani buni pe ea daca o vinde.Bine spus la casele de bilete de la Dinamo,defuncta Steaua,pentru ca asta e tristul adevar.Steaua a disparut iar aceasta e o clona,asa cum sunt si Craiova si Timisoara...Nu mai avem fotbal.In curand o sa treaca si Dinamo prin asta,pentru ca Lipa asta isi doreste,sa faca la CS Dinamo si echipa de fotbal in Liga l.Suntem praf si suntem condusi de niste neaveniti ,care nu au nici o legatura cu nimic,nu numai cu fotbalul sau cu economia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează