LIGA CAMPIONILOR  ·  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

EXCLUSIV Ai greșit mâna, băiatul meu! :) » Fosta mare judoka Alina Dumitru a analizat pentru GSP.ro intrarea lui Ramos: "Putea fi și mai rău"

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2018 12:43

Fosta campioană olimpică a României la judo, Alina Dumitru (35 de ani), n-a văzut finala Ligii Campionilor, Real Madrid - Liverpool 3-1, însă GSP.ro i-a pus la dispoziție faza în care Ramos l-a făcut KO pe egipteanul Salah. 

906012 2018 05 26t191508z 1752243545 rc1cb23817e0 rtrmadp 3 soccer champions final

Sportiva a confirmat că "Ceea ce a făcut Ramos aduce cu un procedeu din judo numit osoto-makikomi, numai că el n-ar fi avut voie nici în judo să execute procedeul așa, ci pe mâna cealaltă a lui Salah. Ramos a rulat corect, dar ce a făcut el e interzis și în judo și se lasă cu descalificare. Dacă făcea procedeul pe mâna stângă a lui Salah și se răsucea, Salah ar fi căzut pe spate și n-ar fi fost nicio problemă. Așa cum a făcut Ramos, l-a prins rău pe Salah și acesta a căzut pe burtă.


Un "osoto-makikomi" executat ca la carte

Putea să iasă mult mai rău și să-i fractureze mâna. De cele mai multe ori așa se întâmplă în astfel de situații chiar și pe tatami. Se lasă cu dislocarea umărului. Nu știu dacă Ramos are cunoștințe de judo, dar din ce am văzut seamănă cu acest procedeu din judo, dar a fost făcut incorect".

VIDEO cu faza accidentării lui Salah 

Crezi că faultul lui Ramos a fost cu intenție?

DA
NU

Citește și:  Primul diagnostic pentru Salah » Ministrul Sportului din Egipt a făcut marele anunț

Citește și: A fost sau nu cu intenție? Un fost fundaș al naționalei României a dat verdictul în cazul Ramos - Mo Salah: "Vă garantez". Intră și tu în dezbatere!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (13)
lukasoil17  •  27 Mai 2018, 15:47
Postat de Vlad Ioan pe 27 Mai 2018, 15:37

***. Doar ce o sa zica frustratii si fanii barca? Dueluri de genul sunt cu zecile intr-un meci, nu in fiecare se cade sau apare accidentare.

sunt pe dracu....asta a intrat in meci cu misiune aclara sa-l execute pe Salah!

Mircea Serban  •  27 Mai 2018, 15:41
Postat de Andrei Rani pe 27 Mai 2018, 13:13

N-a fost nici macar fault, daca va uitati Salah, s-a accidentat la umarul celalalt, nu la mana pe care a cazut Ramos, si 2 , se observa la inceputul clinciului ca si Salah trage de Ramos.. asa a fost sa fie, probabil Salah, din cauza Ramadan-ului nu avea muschii antrenati cum trebuie

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vlad Ioan  •  27 Mai 2018, 15:37

***. Doar ce o sa zica frustratii si fanii barca? Dueluri de genul sunt cu zecile intr-un meci, nu in fiecare se cade sau apare accidentare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1