INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BRIGADĂ DE ARBITRI DIN ROMÂNIA

EXCLUSIV Hațegan a fost delegat în "optimile" Ligii Campionilor » Iată detaliile!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 17:19

GSP.ro a aflat că Ovidiu Hațegan va conduce partida de pe 15 martie din "optimile" Ligii Campionilor dintre Manchester City și Dinamo Kiev (3-1 în tur).

Brigada centralului român va fi formată din aceiași arbitri cu care se va duce și la Campionatul European din Franța: asistenții Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe, Radu Ghinhuleac și asistenții adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu.

Aceasta este prima delegare a lui Hațegan într-o fază superioară a Ligii Campionilor.

Această brigadă de arbitri va pleca în luna aprilie la Paris, unde va lua parte la seminarul UEFA și va susține testele fizice înaintea debutului Campionatului European.

De altfel, Haţegan este primul central român prezent la un turneu final după o pauză de 28 de ani. Timişoreanul Ioan Igna a condus meciuri la EURO 1988, iar în urmă cu 16 ani, la EURO 2000, la tușă era Nicolae Grigorescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
geogeo
geogeo  •  10 Martie 2016, 19:16

Un arbitru de duzina ajuns in frunte din interese oculte. Este cam de nivelul lui Coltescu, pe cand Balaj, Tudor, Rusandu, Marius Avram au 3 clase peste Hotogan. Pacat pentru arbitrajul romanesc.

whiteredarad
whiteredarad  •  10 Martie 2016, 18:21

O lovitura mortala, pentru Craciunescu & Porumboiu, pentru Angheluta&Digi trupa. Astia, de la UEFA, nu diseca in batjocora arbitrajul, astia ii vad si ii judeca si meciurile interne ale lui Hategan, Ambele eliminari, la Dinamo-Steaua au fost corecte, singura greseala majora a aradeanului, la acest meci, este-parerea mea- neacordarea unui al doilea galben la Pintilie. Dar, Hategan a fost facut praf de Digisport, de Craciunescu. Pe valcean il inteleg, la o varsta frageda aradeanul are deja o mai buna categorisire, decit Craciunescu, la final, in plus nu e ranchiunos, nu arbitreaza cu dedicatie sau dupa nume, de aia nici nu-l prea vezi la steaua sau Dinamo. Daca ii ies meciurile astea plus turneul francez, drumul spre mondial ii va fi liber.Ati vazut cum a distrus ungurul meciul St Petesburg- Benfica ? Hategan nu a facut asaceva niciodata. Ca aradean eu ma simt mandru, dupa Igna,un alt aradean ajunge pe culmi inalte, in arbitraj. Craciunescu nu a fost la astfel de turnee.....

423943391114861
Geri Sorin  •  10 Martie 2016, 18:01
Postat de dinamo_fan pe 10 Martie 2016, 17:58

pe Tudor l-au luat sa care cafele ?

altceva oricum nu stie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează