LIGA CAMPIONILOR  ·  UEFA CHAMPIOS LEAGUE

EXCLUSIV Hațegan va arbitra meciul săptămânii în Champions League » Și Istvan Kovacs debutează miercuri în aceeași grupă

Articol de — Luni, 05 Noiembrie 2018, 11:05

Istvan Kovacs, 34 de ani, va debuta miercuri în grupele UEFA Champions League. Acesta a fost promovat recent de UEFA, așa cum a anunțat în exclusivitate Gazeta Sporturilor. 

Arbitrul român va conduce meciul Valencia - Young Boys Berna, primul său joc din Liga Campionilor.  Valencia - Young Boys se joacă miercuri, în Grupa H, de la ora 19:55. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Istvan Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, de adiţionalii Marius Avram şi Horaţiu Feşnic, în timp ce rezervă va fi Alexandru Cerei. Kovacs este unul dintre cei mai bine cotați arbitri români ai momentului, iar Comisia de Arbitri de la Nyon a luat decizia de a-l promova.

2010e anul în care Kovacs a debutat pe lista FIFA şi cum luna trecută a împlinit 34 de ani, el mai are dreptul să oficieze pe plan european până în decembrie 2029

11 ani2 luni și 23 de zile au trecut de la debutul oficial al lui Kovacs în Liga 1, pe 11 august 2007: Poli Timișoara - Pandurii 3-1 

Ovidiu Hațegan la Juventus - Manchester United

Tot în grupa H, Ovidiu Hațegan, 38 de ani, va fi la Torino și va conduce meciul dintre Juventus și Manchester United. Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

Acesta este al doilea meci tare pe care Hațegan îl conduce în acest sezon de Champions League, după ce a fost la centru în Barcelona - Inter 2-0. Românul a mai arbitrat și ȚSKA Moscova - Real Madrid 1-0.

Nu s-a întâmplat niciodată în istoria Champions League ca România să fie reprezentată de două brigăzi în aceeași zi în faza grupelor.

  • Juventus - Manchester United se joacă de la ora 22:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.ROVIDEO | Un tânăr, prins pe stradă seara, a fost bătut de polițiști în București. ”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”

Libertatea

Comentarii (8)

vnelu02  •  05 Noiembrie 2018, 17:40
Postat de vnelu02 pe 05 Noiembrie 2018, 13:30

*** ! Ia mai uită-te o dată, "savantule", cât are Istvan Kovacs de la debutul oficial în Liga 1 ?! ***

Te supără adevărul, *** ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile  •  05 Noiembrie 2018, 16:49

Cred ca Napoli-PSG este mai "meciul saptamanii"!Cel putin pentru miliardarii de la PSG!

herman25  •  05 Noiembrie 2018, 13:49

Doar gigistii spun ca Hategan nu e arbitru.

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1