INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOBE, PETARDE, TROMPETE

Fanii Barcelonei i-au ţinut treji pe jucătorii lui Inter pînă la 3 dimineaţa!

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2010 00:00

Mourinho şi jucătorii săi au adormit destul de tîrziu azi-noapte. Deşi au evitat contactul cu fanii, refuzînd să se antreneze pe Camp Nou la decizia portughezului, campionii Italiei au avut o surpriză neplăcută la hotelul Don Carlos I, unde suporterii catalani au făcut gălăgie pînă la ora 3 dimineaţa!

 

Mobilizaţi pe Facebook, 50 de suporteri catalani au declanşat acţiunea "Cacerolada", intenţia fiind "să compenseze cele 12 ore de mers cu autocarul, pe care elevii lui Guardiola au trebuit să le parcurgă ca să ajungă la turul de la Milano. Să ne adunăm chiar în faţa hotelului şi să nu-i lăsăm să doarmă toată noaptea, organizînd o manifestaţie monumentală".

Deşi au folosit petarde, tobe, trompete şi claxoane, făcînd o gălăgie infernală, poliţiştii spanioli n-au intervenit deloc, spiritele calmîndu-se abia după ce agenţii de securitate angajaţi de Inter au intervenit! Episodul vine după ce maşina lui Mourinho a fost luată la picioare şi scuipată, imediat ce antrenorul interist a plecat de la conferinţa de presă spre hotel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
 •  28 Aprilie 2010, 21:09
Postat de unualtu pe 28 Aprilie 2010, 20:00

Taci ca ne faci de rusine. ai deschis gura ca idolu tau de la loja. te dai destept ca si ala. cand deschizi tu gura tre sa traga cineva apa.

omule las-o mai moale.....se scrie clasa intai(1) nicidecum ''....intaia''...tu si ''JIJI''

unualtu
unualtu  •  28 Aprilie 2010, 20:00
Postat de cyclon pe 28 Aprilie 2010, 16:40

nu va e putina rusine sa aveti titlu cu litere mari "Acţiunea "Cacerolada" » Fanii Barcei i-au ţinut treji pe jucătorii lui Inter pînă la 3 dimineaţa!" .. din clasa 1-a te invatza ca se spune trezi nu "treji"

Taci ca ne faci de rusine. ai deschis gura ca idolu tau de la loja. te dai destept ca si ala. cand deschizi tu gura tre sa traga cineva apa.

 •  28 Aprilie 2010, 18:40

Si pe tine cycloane te invata din clasa I (1) ca nu se scrie clasa 1 a....clasa a II a....da, alta ghidushie. dinamovistul corector

Vezi toate comentariile (26)
Comentează