INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948

EXCLUSIV Decizie surprinzătoare la FCSB pentru returul cu CSKA 1948: încă un titular menajat, pe lângă Chiricheș!

Alexandru Pantea, în dreapta, nu va fi titular cu CSKA 1948 Sofia // foto: Imago Images
Alexandru Pantea, în dreapta, nu va fi titular cu CSKA 1948 Sofia // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 02 august 2023 18:24 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 18:32

FCSB va disputa joi seară returul cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 al Conference League. Roș-albaștrii pleacă având un avantaj important după confruntarea din capitala Bulgariei, de săptămâna trecută, când s-a impus, scor 1-0, grație golului înscris de Florinel Coman. Mare favorită la calificare, vicecampioana pregătește câteva surprize în echipa de start.

Ce înseamnă asta? Staff-ul tehnic va alcătui un prim „11” în care va ține cont și de ceea ce urmează duminică, în campionat, când va avea loc duelul cu CFR Cluj, una dintre principalele rivale în lupta pentru titlul de campioană.

Reacția Jandarmeriei, după imaginile surprinse aseară în Ghencea: „A fost stabilită identitatea celor în cauză și au fost efectuate fotografii operative”
COMUNICAT
Reacția Jandarmeriei, după imaginile surprinse aseară în Ghencea: „A fost stabilită identitatea celor în cauză și au fost efectuate fotografii operative”

De ce nu va juca titular Vlad Chiricheș în FCSB - CSKA 1948 Sofia

Tocmai din acest motiv, cu CSKA 1948 Sofia vor fi câteva piese de bază care vor lipsi, vor fi menajate pentru a fi proaspete la întâlnirea cu CFR. Primul și cel mai important nume care va fi odihnit e Vlad Chiricheș

El încă nu e la 100% din capacitate, chiar dacă etapa trecută, la Galați, a intrat în echipa de start. A fost înlocuit după 62 de minute și cum n-ar putea să ducă 3 meciuri în decurs de 8 zile, s-a luat decizia să fie menajat în Europa și să joace duminică, împotriva trupei antrenate de Andrea Mandorlini

În plus, el trebuie să-și efectueze antrenamentele fizice într-un ciclu săptămânal normal, tocmai pentru a ajunge cât mai repede la nivelul de pregătire al colegilor săi. Chiricheș a semnat cu FCSB după ce începuse sezonul și nu a prins nici măcar o zi în stagiul din Olanda.

Și Alexandru Pantea va fi menajat la FCSB - CSKA 1948 Sofia

Chiricheș nu va fi singurul care va fi menajat. Titularul indiscutabil al postului de fundaș dreapta, Pantea, cel care a avut prestații bune în primele 3 etape, va fi odihnit. 

În privința lui, argumentul a fost că e piesa principală care bifează regula U21 în campionat, pe parcursul întregului meci de 90 de minute, și atunci e nevoie de el cu CFR. În locul său, cu CSKA Sofia va evolua fie Ovidiu Popescu, care a fost folosit și în tur, fie Valentin Crețu.

Pe lângă cei doi e posibil să mai fie și alți jucători, dintre cei de bază, care să nu fie titulari cu CSKA și la care să se apeleze doar în caz de nevoie sau câteva minute pe final. 

E vorba despre Djokovic, care a acuzat o accidentare, nu gravă, în meciul cu Oțelul, dar și Florinel Coman, un fotbalist care oricum nu e de anduranță, nu poate să joace în ritmul un meci la fiecare 3-4 zile și nici nu poate bifa 90 de minute. 

În cazul celor doi, Pintilii și Charalambous au soluții multe la îndemână, Băluță sau Edjouma l-ar putea înlocui pe mijlocașul croat, în vreme ce poziția lui Coman ar putea fi acoperită de Octavian Popescu

Cum ar putea arăta primul „11” cu CSKA 1948 Sofia: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Al. Băluță, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Cum ar putea arăta primul „11” cu CFR Cluj: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Cordea, Al. Băluță, Fl. Coman

1,08e cota, la casa de pariuri Betano, pe care FCSB o are pentru a se califica în turul 3 din Conference League

Bulgarii s-au odihnit

Spre deosebire de FCSB, care a avut meci în campionat în weekend-ul trecut, cu Oțelul, în deplasare, adversara de joi și-a amânat confruntarea din întrecerea internă. Avea meci în deplasare, cu Arda, dar partida a fost reprogramată, tocmai pentru a-i oferi lui CSKA un avantaj pentru returul din Conference. 

De fapt, în Bulgaria, toate meciurile echipelor care sunt în cupele europene au fost amânate în runda trecută. Pentru Ludogorets însă, măsura n-a fost de niciun ajutor, echipa fiind eliminată surprinzător în turul 2 din Champions League de către slovenii de la Olimpija Ljubljana. 

Bulgarii au pierdut marți seară, scor 1-2, în deplasare, după ce remizaseră săptămâna trecută acasă, 1-1. Ludgorets va continua în Europa League, unde va fi în turul 3 și o va întâlni pe Astana.

Mai multe știri despre FCSB: 

MM Stoica a anunțat câte bilete s-au dat pentru meciul din Ghencea, cu CFR Cluj + Măsură pentru cei care nu pot cumpăra tichete online

Vlad Chiricheș și un comentariu surprinzător despre revenirea FCSB în Ghencea: „N-a mai fost același spirit”

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (26)
Analiza
Analiza  •  03 August 2023, 08:10

Cred că vor sa-l bage pe final , dacă se ajunge la prelungiri

wally77
wally77  •  03 August 2023, 07:02

Noaptea minții ***...ce e mai important, un meci de campionat ( din care mai ai de jucat o grămadă) sau unul de cupe europene pe care l-ai putea pierde?!? Mi-ar plăcea să rămână pe dinafară *** ca să-și odihnească vedetele pentru anul viitor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iliepintilie
iliepintilie  •  03 August 2023, 01:10

astazi am contorizat, la amiaza din primele 6 titluri publicate pe site, 5 au fost referitoare la cioban... vai presa noastra...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează