INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5 // Surpriza din echipa de start a lui Dică a impresionat: "E un exemplu pentru toți jucătorii din România"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 17:38

Lucian Filip a fost marea surpriză din echipa de start trimisă în teren de Nicolae Dică la meciul retur cu Sporting (1-5) și l-a impresionat pe Daniel Niculae prin disciplina sa.

"Filip e un exemplu pentru toți jucătorii din România, atât români cât și străini. E profesionist desăvârșit, cred că mai poate juca la nivel înalt destul timp de acum încolo. Toată lumea are de învățat de la el, își face jocul lui.

În anumite momente ale meciului, Steaua s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Dar Sporting e o echipă mult mai importantă și mai valoroasă decât FCSB", a spus fostul fotbalist al Astrei și Rapidului, la TV Dolce Sport. 

Abia revenit după o perioadă lungă de absență cauzată de accidentări, Filip a fost titularizat de Dică în detrimentul lui Achim, în condițiile în care Pintilii a fost suspendat.

5
 este nota cu care Gazeta Sporturilor a evaluat prestația lui Filip din partida cu Sporting de pe Arena Națională, scor 1-5

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
luciann
luciann  •  24 August 2017, 21:52

Mda, la golul trei, el a pierdut mingea...

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  24 August 2017, 20:00

Doamne ce buni sunteți la comentat dar oare voi in meseria voastră ați concurat cu unul mult mai bun ca voi

936901769693416
Predan Mihai  •  24 August 2017, 19:02

Incercati voi cei de la gsp sa mai dregeti busuiocul,dar nu merege!In continuare aceasta echipa ramane rusine Romaniei,si a Europei !Cred ca deja au un fetis cu cifra cinci !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează