INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SE VĂD DEJA ÎN SEMIFINALE!

Figo: "Barcelona, ştim cum să te învingem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

"Ministrul de externe" al lui Inter se gîndeşte de pe acum la ciocnirea cu Barcelona din semifinale. Luis Figo a declarat imediat după tragerea la sorţi de la Nyon că "pentru a cîştiga trofeul trebuie să cîştigăm împotriva tuturor, inclusiv a celor mai puternice echipe. Ne aşteaptă meciuri care seamănă a finale şi sîntem obligaţi să ne gîndim la victorie cu Barcelona ori Arsenal. Am jucat de două ori cu Barca şi acum ştim cum s-o abordăm".

 

Fostul mijlocaş portughez al nerazzurrilor a ţinut să precizeze că nu subestimează adversarul din "sferturi", dar a spus că "nu va fi un handicap că vom evolua pe gazon artificial, am mai mers la Moscova. Motivaţia şi dorinţa de a ajunge în semifinale va fi decisivă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  19 Martie 2010, 21:53

asa se credea si sevilla calificata inainte de meciul cu tska.mercenarul de figo uita ca inter ar fi putut fi umilita anul asta de barcelona,dar cu mare noroc au scapat cu un egal casa si(numai)2-0 in deplasare.figo,gura bate curul!

 •  19 Martie 2010, 21:36

bv tati!! bv figo!! cska nu e o piatra grea, cu barcelona va fi greu, dar daca ii batem liga e a noastra!!! Pazza Inter Amara!!!

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  19 Martie 2010, 17:46

Pai stai frate sa rezolvati partida cu CSKA si dupa aceea vorbiti de Barca sau Arsenal.... Latinii astia.....hm,hm...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează