INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FLORIANA - CFR CLUJ 0-2

Floriana - CFR Cluj 0-2. VIDEO Campioana României, două goluri „specialitatea casei”! Cum a fost obținută calificarea în turul secund al preliminariilor Ligii Campionilor

Dan Petrescu a avut probleme serioase de efectiv înaintea duelului cu Floriana, mai ales în plan ofensiv.
Dan Petrescu a avut probleme serioase de efectiv înaintea duelului cu Floriana, mai ales în plan ofensiv.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 07:41 / Actualizat joi, 20 august 2020 10:00

CFR Cluj a trecut de Floriana, scor 2-0, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. În turul 2 al Ligii, pe 25 sau 26 august, campioana României o va înfrunta pe teren propriu pe Dinamo Zagreb.

Dan Petrescu a avut probleme serioase de efectiv înaintea duelului cu Floriana, mai ales în plan ofensiv. Cu Țucudean și Traore plecați, iar Omrani accidentat, „Bursucul” a avut o singură soluție pentru postul de vârf, pe Mario Rondon. Golurile „feroviarilor” au fost marcate cu lovituri de cap, după pauză. 

CFR Cluj, două goluri după pauză

Primul gol al campioanei României a venit din specialitate casei, în minutul 53. Francezul Michael Pereira (32 de ani) a executat scurt o lovitură de la colțul terenului, a reprimit mingea, apoi a centrat cu mult efect interior. Mike Cestor (28 de ani) a reluat imparabil cu capul. Reușita care a liniștit lucrurile a venit în minutele de prelungire. Cătălin Golofca (30 de ani), intrat după pauză, a trimis tot cu capul, dintr-o centrare a lui Mario Rondon (34 de ani).

VIDEO. Golurile calificării celor de la CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj, traseu mai ușor în preliminariile Ligii Campionilor » Cum profită campioana României de victoria lui Bayern cu Lyon

Dan Petrescu, concluzii după calificarea în turul II » Cine l-a impresionat: „A fost o surpriză plăcută!” + ce l-a deranjat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează