INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FLORIANA - CFR CLUJ

FLORIANA FC - CFR CLUJ. Conferință în beznă! Dan Petrescu i-a urecheat pe maltezi înainte de duelul din Ligă + Ciprian Deac: „Meci foarte dificil”

Dan Petrescu (stânga), alături de Ciprian Deac // captură Facebook @ Floriana FC
Dan Petrescu (stânga), alături de Ciprian Deac // captură Facebook @ Floriana FC

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 21:46 / Actualizat marti, 18 august 2020 22:09

Dan Petrescu (52 de ani) și Ciprian Deac (34) au susținut o conferință de presă înainte de meciul dintre Floriana și CFR Cluj, din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

  • Floriana – CFR Cluj va fi liveSCORE pe GSP.ro, miercuri, de la ora 22:00, netelevizat;
  • Meciul din turul II, cu Dinamo Zagreb se joacă într-o singură manșă, pe 25 /26 august;
  • Cel mai important lucru de reținut: CFR va continua în Europa League, dacă va fi învinsă în Ligă, indiferent de tur. Clujenii vor intra pe ruta campioanelor, urmând să întâlnească alte echipe eliminate din preliminariile UCL. Prezența în play-off-ul Ligii GARANTEAZĂ accesul în grupele Europa League.

Într-o sală de conferințe întunecată, cu o acustică precară, antrenorul și fotbalistul campioanei României au căzut de acord asupra unui aspect: meciul de mâine va fi foarte dificil. Dan Petrescu a criticat condiția terenului sintetic și i-a întrebat pe maltezi de ce nu joacă pe un teren normal, cu gazon natural.

„Vom avea un meci foarte dificil mâine. Nu ne gândim la Dinamo Zagreb, pentru că șansele sunt 50-50 mâine. Jucăm împotriva unei echipe care a câștigat campionatul, pe un teren sintetic. Nu înțeleg de ce jucați pe terenul sintetic, chiar lângă el există un teren normal, pe care se poate juca fotbal. Apoi, avem prea mulți fotbaliști accidentați și suspendați. 

Știu că Floriana au 10 fotbaliști foarte buni, brazilieni, argentinieni, italieni, care nu sunt din Malta. Știu echipa, pentru că mă uit la multe meciuri. Va fi foarte dificil, m-am uitat la condiția terenului și nu există favoriți, oricine poate câștiga”, a spus „Bursucul”.

Acesta a dezvăluit cine va apăra buturile porții echipei sale: „Bălgrădean va juca mâine, este portarul nostru mai experimentat. Ceilalți doi sunt tineri și nu au experiență pentru un astfel de meci”.

Problema noastră este că au trecut doar 5 zile de când am terminat campionatul. A fost un campionat foarte dificil, nu am avut foarte mult timp să ne pregătim. În acest timp, Floriana a jucat meciuri amicale, lor nu le lipsesc jucător

Djokovic și Păun se simt mai bine, cred că în următorul meci, din campionat, vor juca 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Ciprian Deac: „Trebuie să tratăm meciul foarte serios!”

Ciprian Deac, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui CFR în sezonul trecut, a rememorat euforia câștigării unui nou titlu, însă atrage atenția că totul s-a șters și că el și colegii săi trebuie să fie concentrați în meciul de mâine.

„A fost o bucurie imensă, un campionat dificil, dar în fotbal contează ce vei face mâine. Toți ne gândim la ce urmează. Am făcut istorie, dar e trecut și trebuie să privim doar la viitor. Va fi un meci dificil, jucăm pe un teren sintetic, o altă suprafață. Întâlnim o echipă despre care nu știm mare lucru, pe care nu o cunoaștem foarte bine, dar trebuie să fim pregătiți și să tratăm meciul foarte serios”, a spus acesta.

18 goluri și 14 pase decisivea strâns Deac sezonul trecut, în 42 de meciuri

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu s-a enervat pe aeroport și i-a șocat pe jurnaliști, la plecarea în Malta: „Nu înțelegeți nimic!”

Fotbalistul din Liga 1 la care visează Dan Petrescu: „Eu aș fi cel mai fericit antrenor, el ar fi cel mai fericit jucător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
skins_berceni
skins_berceni  •  19 August 2020, 00:40

Bursucul dacă ar fi jucat și cu FC Asfalt 3 ar fi spus aceleași lucruri bizare.

sampaolo
sampaolo  •  19 August 2020, 00:17
Postat de johnwick pe 19 August 2020, 00:06

sperăm la o nouă dudelangeală

Speri degeaba, prostule! :)) Tot degeaba speri si ca FC FCSB sa se califice in grupele EL. Tot degeaba si cu vanzarea ''perlelor''. :))

johnwick
johnwick  •  19 August 2020, 00:08
Postat de magic4ever pe 18 August 2020, 23:20

CFR o sa aiba o mare problema daca in meciurile urmatoare din EL o sa joace cu Balgradean titular care nu reprezinta nici 50% din cat reprezenta lituanianul Arlauskis care a scos echipa in multe meciuri importante cu interventiile sale miraculoase....Balgradean iese foarte prost pe centrari,are probleme la suturile de la distanta si nici nu vede bine...si Dinamo Zagreb joaca cu multe centrari...daca juca Arlauskis pariam ca se califica CFR 100%,dar cu Balgradean in poarta o sa fie foarte greu,el este veriga slaba de la CFR...

n-apucă să joace cu Dinamo Zagreb, nu-ți mai fă probleme

Vezi toate comentariile (5)
Comentează