INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Floriana - CFR Cluj. Dan Petrescu, „citit” de Helmut Duckadam: „A plâns o săptămână, puțin ridicolă abordarea. CFR, favorită și pe ciment!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 21:15 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 21:17

CFR Cluj o întâlnește pe Floriana în această seară în turul I preliminar al Ligii Campionilor, într-un meci despre care antrenorul Dan Petrescu a spus că „nu există o favorită”.

  • Floriana - CFR Cluj se joacă de la 22:00 și va fi liveTEXT și liveVIDEO pe GSP.ro;
  • Dacă va trece de Floriana, CFR va juca în turul II cu Dinamo Zagreb, într-o singură manșă, pe 25/26 august;
  • Cel mai important lucru de reținut: CFR va continua în Europa League, dacă va fi învinsă în Ligă, indiferent de tur. Clujenii vor intra pe ruta campioanelor, urmând să întâlnească alte echipe eliminate din preliminariile UCL. Prezența în play-off-ul Ligii GARANTEAZĂ accesul în grupele Europa League.

Mai mult, „Bursucul” a criticat faptul că meciul se va disputa pe un teren sintetic și a lăudat formația adversă, campioana Maltei, spunând că echipa sa nu va avea o misiune deloc facilă.

Helmut Duckadam a luat în derâdere atitudinea lui Petrescu, amintind de declarațiile acestuia de anul trecut, atunci când CFR a jucat în turul I preliminar al Ligii cu Astana. „Așa a fost și anul trecut cu Astana, a plâns o săptămână înaintea meciului. Dacă și cu Malta spui că mergi în America de Sud... Mi se pare puțin ridicolă această abordare, cred că lumea s-a plictisit deja. 

CFR e favorită oriunde s-ar juca, pe ciment, sintetic, oriunde. Nu mai e fotbalul de altădată, să le dai 10 celor din Malta, dar CFR e favorită”, a declarat acesta la emisiunea „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Ce s-a întâmplat la CFR Cluj - Astana

În turul I preliminar al Ligii Campionilor din sezonul 2019/2020, ardelenii au pierdut meciul tur cu Astana (0-1), dar s-au impus în retur (3-1), și au ajuns până în play-off, unde au fost învinși de Slavia Praga. Înainte de meciul retur cu Astana, Petrescu a spus că „e cel mai greu meci de când sunt la CFR”.

Mai multe știri din Liga Campionilor:

Preliminariile Ligii Campionilor, liveSCORE » A început seara europeană! Care este programul zilei

OLYMPIQUE LYON - BAYERN MUNCHEN, liveTEXT de la 22:00 » Aflăm împreună a doua finalistă a Ligii Campionilor! Echipe de start + cote

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
131624217670160
Geani Muraru  •  20 August 2020, 10:43

Dan e singurul antrenor din Liga 1, restul sunt niste papitoi la mana patronilor

859779594095355
Nick Rasu  •  20 August 2020, 04:44

Bai Helmut..sau Helmuth..*** ai aparat 4 11 metri care au fost trase toate in tine... ti-ai lasat familia in America *** *** *** ***. Daca erai bun la ceva antrenai si tu macar portari.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  19 August 2020, 21:45

Stau si ma intreb daca La Valetta asta e mai tare sau nu decat Bayern. Dupa ce spune Dan Petrescu, maltezii (ma rog, sudamericanii maltezi) sunt mai tari!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close