INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA

FOTO Ce dor le-a fost! » Fanii Stelei au creat aseară o atmosferă demnă de Liga Campionilor

Articol de , - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 00:30

Steliştii au auzit din nou, în premieră în acest sezon, imnul Ligii Campionilor!


De data asta, nu s-a mai întîmplat în Ghencea, acolo unde a răsunat în sezonul 2008-2009, ci pe Arena Naţională. Toate cele 47.000 de bilete au fost epuizate, Capitala fiind luată cu asalt ieri de suporteri ai roş-albaştrilor din toată ţara.

Au trecut aproape doi ani de cînd stadionul a fost inaugurat, lumea nu mai vine ca la muzeu, a fost văzut de toţi doritorii. Cei prezenţi aseară în tribune, cu mic cu mare, copii, tineri sau bătrîni, au venit pentru a-şi susţine favoriţii. Şi-au făcut-o în stil mare!
Încă de la încălzire, românii din tribune au cîntat şi au scandat, impulsionaţi şi de ultraşii Legiei, care au încercat să se facă auziţi de fiecare dată cînd fanii gazdelor au scăzut tonalitatea. Mereu, replica românilor a venit asurzitor.

Imnul Champions League a scos la iveală şi coregrafia pregătită de galerie. Una nu impresionantă, dar cu un mesaj războinic: "Uniţi, nimeni nu ne poate învinge!".

Nu l-au uitat pe Ştefănescu
Chiar dacă regulamentul UEFA este unul foarte strict, reprezentanţii forului european au fost de acord cu cererea formulată de Steaua de a ţine un moment de reculegere în memoria fostului jucător al Stelei şi al echipei naţionale, Costică Ştefănescu. În semn de respect, jucătorii campioanei României au purtat pe braţ, pe toată durata partidei, banderole de culoare neagră. Din păcate, cînd crainicul a anunţat că urmează momentul de reculegere fanii au tăcut, iar cînd arbitrul a fluierat practic momentul, suporterii Stelei au început să-i fluiere pe ultraşii polonezi. Atît Reghecampf, cît şi Mihai Stoica s-au îmbrăcat în totalitate în negru.

Italienii au rîs de noi
Cu o oră şi jumătate înainte de startul partidei, brigada de arbitri din Italia condusă de "centralul" Nicola Rizzoli s-au amuzat copios pe seama gazonului de pe Arena Naţională, cel care a fost iar peticit în mai multe zone ieri dimineaţă de către reprezentaţii Primăriei Bucureşti. Cei şase cavaleri ai fluierului s-au plimbat mai bine de 10 minute pe gazon şi au arătat cu mîna către zonele în care acesta nu era în condiţii tocmai bune. Imediat au intrat pe teren şi jucătorii Stelei, şi ei interesaţi se starea gazonului, care începînd de mîine se va schimba în totalitate.

Ultraşi arestaţi
Suporterii polonezi au venit ieri la Bucureşti şi nu s-au abţinut să nu se dea în spectacol, chiar dacă aceştia au fost însoţiţi pe toată durata şederii în Capitală de poliţişti veniţi special de la Varşovia. La un control asupra unui grup de ultraşi au fost găsite materiale pirotehnice şi explozive ascunse în rucsacuri şi în încălţăminte. Mai mult, poliţiştii bucureşteni au găsit la un fan un cuţit şi o cagulă, dar şi mai multe substanţe interzise, cel mai probabil canabis. 13 fani au fost arestaţi şi duşi la poliţie.

S-au bătut cu bişniţarii
Mai mulţi suporteri s-au luat la bătaie la una dintre intrările în Arena Naţională, după ce au fost surprinşi de poliţişti în civil că vindeau bilete la suprapreţ! Cînd oamenii legii s-au legitimat, cele cinci persoane care făceau speculă au sărit la bătaie, iar jandarmii prezenţi în zonă au intervenit în forţă. Cei cinci bişniţari au fost urcaţi cu forţa într-o dubă a Jandarmeriei şi duşi la secţia de poliţie pentru a fi legitimaţi şi amendaţi pentru speculă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
lucell
lucell  •  22 August 2013, 13:28
Postat de vladutz13 pe 22 August 2013, 13:22

Si aseara au fost vreo 2000 locuri goale, la peluza nord inelul 3.... adica unde s-au vandut ultimele bilete!! Fara discutie toate au ajuns la bisnitari, care probabil au si vandut multe. Concluzia e simpla, intre 5 si 10000 bilete au fost la bisnitari!!! Iar politia nu face nimic!!!! Aseara vindeau bilete chiar la intrarea dinspre basarabia fara sa-i salte nimeni!!!

Mereu fac bisnita la intrarea de pe Basarabia ...daca s-ar duce jandarmii i-ar gasi fara sa caute prea mult.

vladutz13
vladutz13  •  22 August 2013, 13:22

Si aseara au fost vreo 2000 locuri goale, la peluza nord inelul 3.... adica unde s-au vandut ultimele bilete!! Fara discutie toate au ajuns la bisnitari, care probabil au si vandut multe. Concluzia e simpla, intre 5 si 10000 bilete au fost la bisnitari!!! Iar politia nu face nimic!!!! Aseara vindeau bilete chiar la intrarea dinspre basarabia fara sa-i salte nimeni!!!

 •  22 August 2013, 11:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Steaua pentru a 10-a oara CONSECUTIV IN GRUPELE UEFA . ________ locul UEFA -127 =FC Dinamo RUSINEA ROMANIEI= SEZONUL 2008-9/1.528 SEZONUL2009-10/5.216 SEZONUL2010-11/1.633 SEZONUL2011-12/2.366 SEZONUL2012-3/2.860 Clubul condus de generalul tortionar de Securitate Lake, RUSINEA ROMANIEI 1948 nu merita sa reprezinte Romania un UEFA, nu pot trece de un amarat de tur preliminar . Rusinea Securista a Romaniai a ajuns doar odata in ultimii 12 ani in grupele UEFA . _______ __ RUSINEA ROMANIEI 1948, clubul sintetic al Securitatii nu aduce puncte din UEFA, ne distruge coeficientii .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează