INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Frenkie de Jong, criticat dur pentru prestațiile sale la Barcelona: „Joacă de parcă ar avea 50 de kilograme de cartofi pe spate”

Frenkie de Jong, criticat// Foto: Imago
Frenkie de Jong, criticat// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 13:04 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 13:36

Învinsă de Bayern la Munchen, scor 0-3, Barcelona a căzut, după 21 de ani, în Europa League. Mijlocașul central Frenkie de Jong a fost criticat în țara sa pentru prestațiile sale slabe.

Foști internaționali olandezi, Dirk Kuyt și Ron Vlaar și-au dat cu părerea despre prestațiile mijlocașului de la Barcelona.

Vizat de fani după eșecul cu Bayern, Lenglet răspunde: „Avem o misiune acum”
BARCELONA
Vizat de fani după eșecul cu Bayern, Lenglet răspunde: „Avem o misiune acum”

Vlaar: „Joacă de parcă ar avea 50 de kilograme de cartofi în spate”

Fostul fundaș Ron Vlaar (36 de ani) l-a criticat pe de Jong (24) și este de părere că mijlocașul are nevoie de o schimbare în carieră.

De Jong joacă de parcă ar avea 50 de kilograme de cartofi în spate. Toată lumea știe ce poate oferi el, dar la Barcelona pur și simplu nu se vede. Cred că este total depășit în momentul de față. 

O schimbare? Să meargă la alt club? Cred că Frenkie ar juca un fotbal diferit la o echipă precum Bayern”, a afirmat Vlaar pentru postul olandez RTL 7.

Kuyt, analizează prestațiile lui Frenkie de Jong

Dirk Kuyt a explicat ce face greșit fostul jucător al lui Ajax și i-a oferit câteva sfaturi pentru a reuși la Barcelona.

„În meciul cu Bayern nu s-a uitat o clipă să vadă dacă există o oportunitate de a șuta la poartă. Mi-ar plăcea să văd acest lucru, pentru că este și continuă să fie un jucător fantastic. Dacă cineva are îndrăzneală în joc, acela este Frenkie de Jong. 

Predispoziția lui este întotdeauna să schimbe jocul, dar niciodată nu își caută o poziție pentru a trage la poartă”, a comentat Kuyt.

După eșecul Barcelonei, doi dintre jucătorii blaugrana i-au enervat rău pe fani

În ciuda eșecului cu Bayern (0-3), unii dintre jucătorii blaugrana, precum Clement Lenglet și Riqui Puig, nu au părut foarte afectați de rezultat.

Lenglet a fost surprins glumind și râzând alături de rivalul Robert Lewandowski imediat după fluierul final, în timp ce Riqui Puig a fost filmat de camerele El Chiringuito cum urmărea serialul „La Casa de Papel” pe o tabletă, la ieșirea din stadion. Evident, atitudinea celor doi nu le-a picat bine fanilor Barcelonei.

Clement Lenglet a fost integralist, Riqui Puig a fost introdus pe teren în minutul 73, în locul lui Frenkie de Jong.

Citește și:

După eșecul Barcelonei, doi dintre jucătorii blaugrana i-au enervat rău pe fani: unul râdea cu Lewandowski, altul urmărea „La Casa de Papel”!

Meciul Tottenham - Rennes, amânat din cauza cazurilor de COVID-19 » Anunțul făcut de clubul englez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează