INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - CHELSEA 2-0

Lampard, încrezător că Chelsea poate întoarce soarta calificării la Londra: „Lucruri speciale se pot întâmpla pe Stamford Bridge”

Frank Lampard (44 de ani), antrenorul celor de la Chelsea, crede că englezii pot întoarce săptămâna viitoare rezultatul nefast obținut miercuri seară, împotriva lui Real Madrid.
Foto: Imago +13   FOTO
Frank Lampard (44 de ani), antrenorul celor de la Chelsea, crede că englezii pot întoarce săptămâna viitoare rezultatul nefast obținut miercuri seară, împotriva lui Real Madrid. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 09:10 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 10:24

Frank Lampard (44 de ani), antrenorul celor de la Chelsea, crede că englezii pot întoarce săptămâna viitoare rezultatul nefast obținut miercuri seară, împotriva lui Real Madrid. Londonezii au fost învinși cu 2-0 de campioana Europei, în turul „sferturilor” de finală din UEFA Champions League. 

Tehnicianul grupării de pe „Stamford Bridge” a spus că are încredere că elevii săi pot avea o prestație foarte bună la Londra și pot obține calificarea în semifinalele competiției. 

Vasile Dîncu eliberează calea pentru promovarea Stelei! » Documentul cu modificările-cheie aduse Legii Sportului a fost trimis deja către Senat și Camera Deputaților
CSA Steaua
Vasile Dîncu eliberează calea pentru promovarea Stelei! » Documentul cu modificările-cheie aduse Legii Sportului a fost trimis deja către Senat și Camera Deputaților

Frank Lampard, după Real Madrid - Chelsea: „Trebuie să credem că putem întoarce rezultatul”

„Lucruri speciale se pot întâmpla pe Stamford Bridge. Trebuie să credem că putem întoarce rezultatul. Scorul nu este unul imposibil de întors, rămâne doar ca noi să dorim să facem asta sau nu. 

Rezultatul reflectă realitatea din teren. Simt că este o lipsă de încredere în cadrul echipei. Jucătorii nu știu cât de buni sunt. Săptămâna viitoare se va da o luptă dură pentru calificarea în semifinale”, a declarat Frank Lampard, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Chelsea, în prăpastie! Statistici înfiorătoare după 0-2 cu Real Madrid 

După înfrângerea în fața campioanei Spaniei, Chelsea a ajuns la 4 meciuri consecutive fără gol înscris și rămâne cu o singură victorie în ultimele 6 meciuri! 

Chelsea nu a mai înscris de aproape o lună, de pe 18 martie. Albaștrii au primit atunci vizita celor de la Everton și au remizat, 2-2. De atunci au mai jucat 4 meciuri, cu Aston Villa (0-2), Liverpool (0-0), Wolves (0-1) și Real Madrid (0-2), partide în dreptul cărora au un mare ZERO la realizări ofensive. 

Potrivit statisticienilor de la Opta, nu se mai întâmplase de aproape 30 de ani, din decembrie 1993, ca Chelsea să nu înscrie în 4 meciuri la rând. 

Echipa nu a funcționat foarte bine nici în apărare, Real Madrid având 10 șuturi pe poarta lui Kepa!A fost prima dată după aproape 4 ani, din august 2019 încoace, când o echipă cadrează într-un meci cel puțin 10 șuturi pe poarta lui Chelsea. 

Atunci, în Supercupa Europei, tot cu Frank Lampard la cârmă, Liverpool prindea poarta apărată de Kepa în 11 rânduri! 

Citește și: 

Spalletti, de neoprit la conferință! Kovacs, inamicul numărul 1: „Va rămâne în istorie! Ce să creadă copiii?”

Nu Vinicius, nici Benzema! Jucătorul-surpriză pe care Ancelotti l-a văzut cel mai bun cu Chelsea: „A fost cheia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează