INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MILAN - NAPOLI 1-0

Spalletti, de neoprit la conferință! Kovacs, inamicul numărul 1: „Va rămâne în istorie! Ce să creadă copiii?”

Luciano Spalletti // foto: Imago Images +9   FOTO
Luciano Spalletti // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 08:39 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 11:23

Luciano Spalletti (64 de ani), antrenorul lui Napoli, a lansat o rafală de reproșuri în direcția arbitrului Istvan Kovacs, care a condus turul cu AC Milan din sferturile de finală ale Champions League, câștigat de rossoneri cu 1-0.

Luciano Spalletti a petrecut o bună bucată din conferința de presă de la finalul meciului apostrofându-l pe „centralul” român Istvan Kovacs, delegat să conducă partida de pe San Siro.

Antrenorul italian a avut mai multe nemulțumiri. El spune că Rade Krunic ar fi trebuit să primească cartonaș galben și că Rafael Leao trebuia pedepsit pentru „gestul nesportiv” comis în prima repriză, când a șutat în fanionul de la colțul terenului, pe care l-a distrus, din frustrare. Niciunul dintre cei doi nu a fost sancționat de Kovacs.

Per total, 3 jucători de la Milan, plus antrenorul Stefano Pioli, au fost avertizați. De cealaltă parte au fost 4 „galbene” plus eliminarea lui Zambo Anguissa, cauzată de alte două cartonașe galbene.

3 momente încinse cu Istvan Kovacs în centrul atenției, la AC Milan - Napoli » Feșnic i-a sărit în ajutor + ce au acuzat oaspeții
Milan - Napoli 1-0
3 momente încinse cu Istvan Kovacs în centrul atenției, la AC Milan - Napoli » Feșnic i-a sărit în ajutor + ce au acuzat oaspeții

Luciano Spalletti, reproșuri pentru Istvan Kovacs după AC Milan - Napoli

„Aș fi vrut un cartonaș galben pentru Krunic, care a făcut 4-5 faulturi mai rele decât cel pentru care Zielinski a fost avertizat. Dar astea sunt lucruri italienești, nu vorbesc despre arbitru. Nu voi comenta eu, o va face Rosetti (n.r. - șeful arbitrilor la UEFA).

Iar fanionul rupt de Leao... toți copiii din lume care au urmărit meciul au primit mesajul că «poți zdrobi fanioanele și nimic nu ți se va întâmpla», că pot da cu piciorul în orice de pe teren. Un gest nesportiv, care dă liber la așa ceva, un lucru incredibil care va scrie istorie în fotbal”, a precizat Spalletti, citat de Sky Italia.

Spalletti, de neoprit la conferință! Kovacs, inamicul numărul 1: „Va rămâne în istorie! Ce să creadă copiii?”
Istvan Kovacs // foto: Imago Images

Luciano Spalletti: „Osimhen, 100% prezent la retur”

Legat de meci, antrenorul liderului din Serie A s-a declarat mulțumit, deși a strecurat o mică „înțepătură”, o aluzie la ultimele două partide de campionat, care n-au fost grozave pentru napolitani (0-4 cu AC Milan, 2-1 cu Lecce):

„Duelul este încă deschis, știam că ne va fi dificil să ne întoarcem acasă cu un rezultat decisiv înainte de retur. Trebuie să-mi felicit jucătorii, am văzut o atitudine excelentă. Sunt jucători fără experiență la nivel internațional, așa că au adus la acest meci ceva din ce s-a întâmplat la ultimele două meciuri de campionat, dar am văzut o reacție grozavă. Suntem fericiți cu jocul făcut”.

Spalletti a oferit și o veste bună, susține că golgheterul Victor Osimhen ar trebui să fie complet refăcut pentru retur: „Ar trebui să fie 100% disponibil, și-a făcut programul astfel încât să fie gata. A fost odihnit astăzi și sâmbătă pentru a lucra conform programului făcut de doctori”.

Mai multe știri din Champions League: 

Chelsea, în prăpastie! De 30 de ani nu mai bifase o astfel de contraperformanță

Nu Vinicius, nici Benzema! Jucătorul-surpriză pe care Ancelotti l-a văzut cel mai bun cu Chelsea: „A fost cheia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
stansfield
stansfield  •  14 Aprilie 2023, 11:50

L-a iertat pe Leao pt ca omul de obicei joaca cu fair play. Nu simuleaza, nu se plange aiurea, nu face faulturi intentionat. Si nu a incercat sa rupa steagul ala. A crezut ca e flexibil, si rezista la un mini sut. N-a crezut ca e un *** din plastic care explodeaza cand il atingi. Kovacs a facut greseli, dar asta n-a fost una dintre ele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Aprilie 2023, 15:59

No nyi!Lasați-l bre italienilor!Pișta al nostru-pui de dac din pusta-e „setat”sa fluiere numai pentru...„roș-albaștri”!Dar ziceți și voi acum,cum sa nu se zapaceasca și el, când Milan era in roșu,iar Napoli in albastru?!Tot un fel de„roș-albastru”,dar impraștiate!No!

miciBIO
miciBIO  •  13 Aprilie 2023, 13:08

Luciano Penibiletti. Așa fac latinii, scandal, gură mare, bârfă, când nu le ies rezultatele sau sunt sub așteptări. Ne asemănăm mult cu broscarii, caractere extrem de îndoielnice.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează