INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

Repriză de coșmar pentru CFR Cluj la returul cu Young Boys » Gafe uriașe în apărarea campioanei

Young Boys - CFR Cluj, este LiveText pe GSP.Ro
Young Boys - CFR Cluj, este LiveText pe GSP.Ro

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 22:10 / Actualizat marti, 10 august 2021 23:58

CFR Cluj a avut parte de o repriză de coșmar în returul cu Young Boys din preliminariile Champions League, scor 1-3 la pauză. Ardelenii au comis multe greșeli uriașe în apărare, de care elvețienii au profitat din plin și au punctat de 3 ori.

Meciul dintre Young Boys și CFR Cluj poate fi urmărit în detaliu AICI

După un început foarte bun de meci, în care CFR a reușit să deschidă scorul prin Billel Omrani, în minutul 4, totul s-a năruit în câteva minute pentru ardeleni.

Gafe uriașe ale campioanei în Young Boys - CFR

  • Minutul 23 - Camora dă cu capul pe lângă minge în propriul careu. Ngamaleu preia și trimite pe colțul lung, de unde Jordan Siebatcheu, lăsat singur de Manea și Susic, înscrie fără probleme.

Problema a fost că la acea centrare Camora dă pe lângă minge. Apoi, doi contra doi, Manea pleacă de lângă Siebatceu, mingea îl depășește, iar el merge în centru. Nu știu ce a vrut să facă.
Ilie Dumitrescu, despre primul gol primit de CFR

  • Minutul 25 - Elvețienii recuperează după o degajare aiurea a lui Bouhenna. Mingea ajunge rapid la Ngamaleu, care e lăsat de Manea să-și așeze balonul și să înscrie cu o execuție de senzație.
  • Minutul 42 - Young Boys face 3-1, după o nouă eroare în apărarea campioanei. Elia a scăpat de marcajul lui Camora și a trimis pe jos în fața porții, unde Siebatcheu i-a luat fața lui Bouhenna și a marcat fără emoții.
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
+2 FOTO
Repriză de coșmar pentru CFR Cluj la returul cu Young Boys » Gafe uriașe în apărarea campioanei

Statisticile meciului, via Sofascore.ro

CFR și-a aflat adversarele din play-off!

Slavia Praga a fost eliminată de Ferencvaros în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. După 0-2 în tur, cehii au câștigat a doua manșă, însă la limită, 1-0. Nicolae Stanciu a fost integralist, dar nu și-a putut califica echipa mai departe. 

Așadar, în cazul în care CFR Cluj ar trece de Young Boys, ardelenii ar înfrunta-o pe Ferencvaros în play-off-ul Ligii Campionilor. 

În schimb, dacă pierde dubla manșă cu Young Boys, CFR Cluj merge în play-off-ul Europa League, acolo unde ar da peste Steaua Roșie Belgrad. Sârbii au fost eliminați din Ligă de Sheriff Tiraspol, 1-1 în tur, 0-1 la returul din Tiraspol!

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Young Boys - CFR Cluj: suma uriașă pe care joacă echipa lui Șumudică returul pentru calificarea în play-off-ul UCL

Șumudică, mesaj războinic: „Vom folosi măștile de oxigen dacă trebuie” + pune presiune pe arbitri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1635655800026014
Attila Bokor  •  10 August 2021, 23:07

Lipseste Dan Petrescu! Era cel mai bun antrenor al feroviarilor (cu el aveam aparare beton)... Sumi vorbeste prea mult (deja are campionatul in buzunar), dar rezultatele sant foarte slabe!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează