INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA A

Meciul CRUCIAL din Champions League a fost în pericol de amânare

Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, inspectând terenul înainte de meci // foto: Imago Images
Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, inspectând terenul înainte de meci // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 18:51 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 19:57

Disputarea meciului Galatasaray - Manchester United a fost temporar sub semnul întrebării din cauza condițiilor meteorologice din Istanbul, unde plouă abundent. În cele din urmă, oficialii UEFA au monitorizat starea terenului pentru a stabili dacă acesta este practicabil și au dat undă verde pentru desfășurarea partidei. 

Seara de Champions League a fost deschisă de duelurile Galatasaray - Manchester United (grupa A) și Sevilla - PSV Eindhoven (grupa B).

Desfășurarea meciului de la Istanbul a fost temporar sub semnul întrebării din cauza ploii torențiale din cel mai mare oraș al Turciei.

Au găsit antrenor! Un tehnician neamț vine în SuperLigă: prezentarea joi, ora 17:00
ANTRENOR
Au găsit antrenor! Un tehnician neamț vine în SuperLigă: prezentarea joi, ora 17:00

Ploaie torențială în Istanbul înainte de Galatasaray - Manchester United

Până la urmă meciul a început la ora programată, 19:45, deși terenul este îmbibat cu apă. Pe rețelele de socializare au circulat videoclipuri cu oficiali ai UEFA care testează dacă mingea sare din gazon.

Oficialii UEFA au monitorizat starea terenului pentru a stabili dacă acesta este practicabil și au dat undă verde pentru desfășurarea partidei.

Ploaia nu se va opri curând, estimările fiind că aceasta va continua până spre orele dimineții.

Ceva mai devreme, formațiile U19 ale celor două cluburi s-au înfruntat în UEFA Youth League, echivalentul Ligii Campionilor pentru juniori. Pe un teren plin de apă, turcii s-au impus la limită, 1-0.

Meciul dintre Galatasaray și Manchester United este extrem de important în perspectiva calificării în optimile Champions League. Campioana Turciei are 4 puncte, la fel de multe precum Copenhaga, englezii au 3. Bayern Munchen a câștigat deja grupa, are 12 puncte după 4 etape.

Tot din Champions League:

Un tânăr star al lui PSG, făcut praf după ce a ratat 5 ocazii cu Newcastle: „Un mielușel care nu poate nici să iasă din fermă"

Arbitrul VAR care a greșit la PSG - Newcastle a fost pedepsit. Ce decizie a luat UEFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează