INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA

Galerie FOTO 2.000, dar buni tare! » Steaua a rămas fără sprijinul promis de fanii lui ŢSKA Sofia, dar tot a făcut atmosferă

+8   FOTO
"Armata roş-albastră" a oferit un spectacol pirotehnic înainte de startul partidei

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 02:08

Steliştii s-au trezit aseară fără ajutorul promis de la fanii lui ŢSKA Sofia, însă suporterii "armatelor" înfrăţite au colorat arena "Vasil Levski".

Au fost mai puţini decît anunţau, dar inimoşi şi buni pe voce! Galeria roş-albaştrilor, formată din cei veniţi de la Bucureşti, plus vreo 200 de "ultraşi" ai lui ŢSKA Sofia, au ocupat aseară sectorul locuit, de obicei, pe " Vasil Levski", de către suporterii Stelei Bulgariei.

În total, vreo 2.000 de suflete. Toţi numai inimă şi atitudine! Au dus, din peluză, greul marii confruntări. Plus cîteva pîlcuri de fani ai Stelei, răsfiraţi prin tribune, cu fulare la gît şi trăind meciul la intensitate maximă, chiar dintre suporterii lui Ludogoreţ. Fără frică, fără violenţe.

Torţele i-au speriat
Verzii din Razgrad aduc cu fanii de la Giurgiu sau de la Urziceni, de pe vremuri, ca două picături de apă. Lor li s-au adăugat sofioţi, "cetăţeni", care au venit să ţină pumnii bulgarilor lor, mai ales că miza era grupele Champions League. Ce le-a mai plăcut imnul competiţiei, parcă erau la nuntă, aşa aplaudau şi le rîdeau ochii! Dar şi ce-au mai sărit de pe scaune cînd steliştii au aprins torţele să arate cine sînt stăpînii arenei!

Fraternitatea Steaua - ŢSKA a funcţionat, cei de la Ludogoreţ imortalizînd momentul pe camere foto. Verzii şi ai lor, restul pînă la 25.000 de oameni, au avut posesia la încurajări, în special pe atacurile lui Ludogoreţ, fără însă să domine atmosfera.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Bezjak a făcut scandal şi-a prins titular
Golgeterul din sezonul trecut al lui Ludogoreţ, Roman Bezjak, s-a certat cu antrenorul său, reproşîndu-i că a pierdut locul de titular în favoarea ex-petrolistului Younes Hamza. Ideea slovenului a prins: Dermengiev l-a titularizat aseară, chiar în locul tunisianului, chiar dacă Bezjak nu marcase nici un gol în actualul sezon.

Antrenament, nu mall
Avînd în vedere importanţa partidei, Gâlcă nu le-a permis vreun moment de respiro jucătorilor săi, nu i-a scos nici în parc, nici la mall, cum se mai obişnuieşte. Roş-albaştrii s-au antrenat înainte de masa de prînz pe arena lui ŢSKA, "Balgarskaia Armia", pentru a mai face o şedinţă de pregătire în privat.

Inbox
- Alex Chipciu a fost suporter de lux, aseară, în tribunele arenei. A venit şi pentru a fi alături de colegi, dar şi pentru a nu pierde cîteva zile de antrenamente.
- Doi fani au fost reţinuţi de către poliţia sofiotă înainte de meci, întrucît aveau asupra lor "punguţe dubioase în buzunare", cum au precizat forţele de ordine. Un român a trebuit să fie imobilizat, nu s-a supus controlului corporal.
- Oficialii lui Ludogoreţ au acoperit cu reclame şi cu diverse melodii scandările galeriei steliste pînă în startul partidei.
- Au fost suporteri ai bulgarilor în tribune, "cetăţenii" cum le spun ultraşii, care s-au certat între ei întrucît nu se respectau locurile de pe bilete.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
insurgentul.
insurgentul.  •  29 August 2014, 13:46

Cate frustrari pe aici... voi chiar sunteti tristi rau de tot! Am plecat in jur de 1400-1500 din Bucuresti, iar cei de la CSKA au fost cam 300-400. Am dat torte, strobo, bombe, am avut steaguri, deci am facut atmosfera. Sa-mi arate si mie o potaie sau un negricios un clip cu galeria lor int-o deplasare europeana si care sa rivalizeze cu prestatia noastra de la Sofia. Ca de vorbit e tare usor. Admirati-ne! s://www.youtube.com/watch?v=JmGSsLvjLJM

zecs93
zecs93  •  29 August 2014, 04:52
Postat de mimistoica pe 28 August 2014, 13:57

Nu-i adevarat,v-ati auzit de 4 ori tot meciul,majoritatea dintre voi erati tarani din Calarasi si Giurgiu si cateva masini de cio.ri din Bucuresti(stiu sigur ce a fost acolo),presa isterica din Romania incearca sa exagereze deplasarea. Voi mioarele nu puteti avea galerie niciodata deorarece conform ultimelor sondaje sunteti lipsiti de cultura si analfabeti marea majoritate :))))

si parca au dominat pe legia la fondu sonor asa zici ca se lauda, pai stai ma nenica ca Razgardul este la fel ca chiajna(scuzati cacofonia) adica o comuna cu maximum 600 de agricultori in brazda, hahahaha, pai sa domine si ei echipe de calibru cu suporteri adevarati si care cat de cat canta si sunt auziti , dar asa e ca si cum galeria stelei s-ar duce si ar canta la teatru, e penibil frate !!!

valserrano
valserrano  •  28 August 2014, 21:46

in afara de......lupta steOAIA......au mai strigat si ei altceva???? ca atat au in repertoriul ala care...aduce mai mult cu.....versurile Marioarei Murarescu cu care prezenta Tezaur Folcloric:))))) au fost 2000 acolo.....si normal ca s-au auzit.....ptr ca 70% din spectatorii din Sofia erau...neutrii....!!!:)))) au venit sa vada un meci de fotbal....!!! exact cum ar juca Astra pe National Arena:))) acolo s-au simtit si ei in largul lor......ca in rest......ii penetreaza cainii si rapidistii in anus pe unde ii prind:)))) 80% din ei pleaca de pe stadioane batuti....sau.....oitze:))) numai fatarai......alcolisti si retardati in galeria aia:))))))) turma proasta:))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează