INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - JUVENTUS 0-0 (0-3 LA GENERAL)

GALERIE FOTO Pique și-a scos pălăria, Neymar a plâns după eliminarea din Ligă: "Aveam un munte de urcat. Juventus a fost mai bună"

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 23:52

Gerard Pique a recunoscut supremația lui Juventus după ce formația italiană a câștigat manșa tur, scor 3-0, iar la retur a terminat la egalitat, 0-0, și s-a calificat în semifinalele Ligii în detrimentul Barcelonei.

"E o înfrângere dură, dar e fantastic că oamenii au rămas pe stadion. E clar că e o înfrângere dură și nu ne-a picat deloc bine. Juve e o echipă foarte bună. A fost mai bună decât noi în cele două manșe. A fost extrem de complicat pentru noi.

Aveam un munte de urcat după manșa tur. Sunt italieni, știu să se apere și noi știam asta. E fotbalul lor și e fotbalul pe care-l stăpânesc foarte bine. Suntem oameni și e normal să fim afectați. Trebuie să ne recuperăm până la meciul următor, e un duel important în El Clasico", a declarat Pique.

Juan Cadrado a mulțumit divinității pentru calificarea din această seară: "Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest rezultat. Suntem o echipă mare și știm acest lucru. Am jucat împotriva unei echipe imense ca Barcelona, dar cu sacrificiu am reușit să ne calificăm".

La finalul partidei, cel mai afectat dintre jucătorii catalanilor a fost de departe brazilianul Neymar, care a plâns ca un copil. Dani Alves a încercat să-l împace pe coechipierul său din naționala Selecao. 

"Neymar a fost jucătorul numărul 1 al Barcelonei în această seară. Și-a asumat rolul de lider. A încercat poate prea mult să facă diferența. N-am mai văzut jocul combinativ al Barcelonei" Viorel Moldovan la TV Dolce Sport

"Cred că e foarte important că Juventus n-a luat gol în prima repriză pentru că totul se complica foarte mult. Astăzi se putea schimba totul cu un gol. Eu cred că asta e calificarea lui Allegri. E calificarea antrenorului. Dybala și Neymar vor fi viitoarele Baloane de Aur. Messi a dezamăgit un pic, dar mai ales Suarez"  Florin Răducioiu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  20 Aprilie 2017, 06:23

Bai tzusti tu esti halucinant de incult si mai mereu beat !

belagio
belagio  •  20 Aprilie 2017, 01:30

magherule esti *** rau

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

belagio
belagio  •  20 Aprilie 2017, 01:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ba ai fost singurul care mai ginit ca sunt o clona a lui bellagio ala , dar esti de *** oricum un ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează