INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

Surpriză! Gary Lineker părăsește un post de un milion de euro dintr-un motiv neașteptat

Gary Lineker
Gary Lineker

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2021 11:19 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 11:50

Gary Lineker (60 de ani) nu va mai găzdui emisiunea de Champions League la BT Sport după finala de astăzi. Vrea să călătorească alături de cei patru fii la meciurile de Europa Leage ale lui Leicester, prima sa echipă din carieră.

Din 2015 era Gary Lineker gazda show-ului dedicat Ligii Campionilor la BT Sport. Moderator și analist, în același timp. Cel mai apreciat în Marea Britanie.

Fostul mare fotbalist englez, unul dintre golgeterii de elită insulari, acum în vârstă de 60 de ani, a decis să renunțe la acest post, important și foarte bine plătit, după finala Chelsea - Manchester City de astăzi. 

Lineker a invocat un motiv surprinzător: vrea să călătorească în Europa la meciurile lui Leicester, prima sa echipă în carieră, alături de cei patru băieți ai săi, George, Harry, Tobias și Angus. 

„Vulpile” vor participa în sezonul viitor de Europa League.

Gary Lineker: „E timpul să fac lucruri pe care mi le-am promis de multă vreme”

„Finala sută la sută engleză de la Porto va fi ultimul meu show de Champions la BT Sport. Mi-a plăcut să fiu gazdă la cea mai frumoasă competiție de club din lumea fotbalului și sunt foarte mândru că am făcut parte din această extraordinară emisiune în ultimii șase ani”, a scris el pe Twitter.

„Vreau să le mulțumesc celor de la BT Sport pentru oferta făcută pentru a prelungi contractul, dar am hotărât să mă opresc. E timpul să fac lucruri pe care mi le-am promis de multă vreme, inclusiv să o urmăresc pe Leicester prin Europa împreună cu fiii mei. Câte ocazii vom avea?”.

Gary Lineker: „A fost o bucurie să lucrez cu voi. Ați jucat fantastic”

A încheiat: „Un mare mulțumesc pentru toți de la BT Sport, și din fața, și din spatele camerei TV. Sunteți o echipă grozavă. A fost o bucurie să lucrez cu voi. Ați jucat fantastic”.

1 milion de eurocâștiga anual Gary Lineker de la BT Sport ca moderator și analist al emisiunii de Champions League

1,58 milioane de euroeste salariul anual net al fostului mare fotbalist englez la BBC, unde prezintă Match of the Day

103 goluria marcat Lineker în 216 meciuri jucate pentru Leicester în toate competițiile în perioada 1978-1985

Match Preview » Finala Champions League: Manchester City - Chelsea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, anunț important înainte de finala Champions League

Un fotbalist de la Ajax Amsterdam, reținut de poliție în Brazilia » Ce s-a întâmplat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează