Comentarii (14)
klauz  •  03 Octombrie 2019, 18:17

Jumatate trebuie ca e un tip tare oropsit, de il pun colegii sa scrie laudatio acestui pacalici ianis de funes... Scrie bai adevarul, ca ianis e o gluma de fotbalist, ca calabrezul Maţu il favorizeaza, nu ii cere sa participe la efortul echipei si il lasa sa dea toate fazele fixe, din care nu a iesit nimic... Ianis habar nu are de fotbal, e complet neputincios. Scrie bai jumatate ca dintr-un noroc porcesc i-au cazut in fata cele mai mari DOUA ocazii ale meciului pe care pacaliciul le-a ratat ca un afon ce e... In rest, Genk e o echipa decenta, pacat ca Maţu o obliga sa joace pentru pacalici... Opreste-te bai jumatate sa mai repeti porcaria aia cu care ne tot aburiti de cateva zile, ca gluma ianis de funes a dat doua goluri intr-un meci, ca sunt penalty-uri furate de Maţu jucatorilor de la Genk care le-au scos. Iar cornerul ala penibil nu e pasa de gol, ca numai in belgia putea iesi dintr-un corner batut pe linia de 6m gol. Foarte foarte slab acest ianis.

bodrin  •  03 Octombrie 2019, 17:42

Cred că băiatul a fost prea devreme alungat de acasă de tat'su!

gado  •  03 Octombrie 2019, 15:21

Am asteptat meciul lui Genk cu Napoli, numai ca sa vad cum va juca Ianis. Nu cred ca a facut un meci prea bun ! A jucat la alibi ! A alergat la mijlocul terenului f mult dar fara vana, fara viata, fara ambitie .. a alergat, asa usor, fara sa deranjeze si fara sa deposedeze pe nimeni. Nu a bagat piciorul la nici o contra, nu a atacat decisiv nici un adversar. A alergat asa de la un adversar la altul ca la o miuta cu colegii de antrenament. Cand a avut mingea a gresit pasele in 70 % din situatii. Cand a batut loviturile libere nu a convins pe nimeni. Cand a batut loviturile de colt nu a creeat nici un pericol. A avut o ocazie de gol, dar a fost incomodat de un coechipier si nu a putut cadra sutul. Ianis pare in continuare un baiat firav, care nu are incredere in ceea ce poate. Cred ca poate mai mult ! Acum daca va juca constant poate va creste si increderea in sine. Talent are, dar trebuie sa fie mai ambitios si mai "rau" cu el.

submarina  •  03 Octombrie 2019, 13:38

Problema de bază a lui Ianis a fost și este pregătirea fizică slabă. Nu știu care este cauza, poate că este încă tânăr și fragil, sau la antrenamente muncește mai mult cu mingea, dar e o problemă. În fotbalul modern dacă nu ai fizic nu reușești multe. Din această cauză suferă și Stanciu. Bine, Ianis are un plus față de Stanciu, este mai înalt...

007ace  •  03 Octombrie 2019, 10:36

Si cat s a chinuit Agi Al mare sa il faca fotbalist..........eu cred CA are mai mult talent Kira daca ar juca fotbal la echipa feminina a Barcelonei. Trebuia sa fie lejer 4-0 pt Napoli.

moscraciun82  •  03 Octombrie 2019, 09:14

Jumate de Teodor, sfert de jurnalist, total peste

yuri_paulsmy  •  03 Octombrie 2019, 08:57
Postat de sinceritate pe 03 Octombrie 2019, 07:08

Asculta ma, injumatateala, n-ai auzit de cenzura literara? Cum iti permiti sa publici aceste obscenitati? Pentru asa ceva, ar trebui sa fii exclus din categoria pe care nu o reprezinti.

omule, aici e Pamfleta Sporturilor, nu-i doctorat in astrofizica, ce-ai cu Jumi?

sinceritate  •  03 Octombrie 2019, 07:08

Asculta ma, injumatateala, n-ai auzit de cenzura literara? Cum iti permiti sa publici aceste obscenitati? Pentru asa ceva, ar trebui sa fii exclus din categoria pe care nu o reprezinti.

raul4steaua  •  03 Octombrie 2019, 06:45

Ianis as zice ca a fost la nivel cu coechiperii sai care cam toti au facut un meci bun, a iesit in evidenta decat prin ratarea sa, in rest nu a cautat dribbling, tot timpul a vrut sa dea cursivitate jocului.

Costin Tudor  •  03 Octombrie 2019, 00:21

Bine că ne repeți înjurăturile *** . Ce sa ceri de la o jumătate de ziarist . Poate ne comenteaza și rubrica meteo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
Comentează