INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - INTER

FOTO Gest inimaginabil la Atletico - Inter » Comentatorul român, scandalizat în direct: „Ce e porcăria asta?!”

Marcus Thuram, atacantul lui Inter, a făcut un gest reprobabil în timpul meciului cu Atletico Madrid, asupra lui Stefan Savic, fundașul spaniolilor. În minutul 100, francezul l-a apucat pe muntenegrean de testicule, iar stoperul a căzut la pământ +5   FOTO
Marcus Thuram, atacantul lui Inter, a făcut un gest reprobabil în timpul meciului cu Atletico Madrid, asupra lui Stefan Savic, fundașul spaniolilor. În minutul 100, francezul l-a apucat pe muntenegrean de testicule, iar stoperul a căzut la pământ

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 09:17 / Actualizat joi, 14 martie 2024 09:44

Marcus Thuram, atacantul lui Inter, a făcut un gest reprobabil în timpul meciului cu Atletico Madrid, asupra lui Stefan Savic, fundașul spaniolilor. În minutul 100, francezul l-a apucat pe muntenegrean de testicule, iar stoperul a căzut la pământ.

Atletico a întors-o pe Inter, a câștigat cu 2-1 în 90 de minute, după ce în tur pierduse cu 0-1, și a trecut de italieni la penalty-uri, 3-2. Însă o fază din timpul meciului a produs valuri, mai exact în minutul 100, la 10 minute după intrarea în prelungiri.

+1 FOTO

Gest inimaginabil la Atletico - Inter: „Ce e porcăria asta?”

Savic îl tatona pe Thuram aproape de centrul terenului, iar francezul și-a pierdut cumpătul și l-a apucat pe stoper de zona intimă. Jucătorul lui Atletico a căzut la pământ, iar Thuram nu a fost sancționat de arbitraj. Central a fost polonezul Szymon Marciniak, iar arbitru VAR a fost Tomasz Kwiatkowski

L-au surprins pe camere la penalty-uri, după prima paradă a lui Oblak: „E un c***t!”
ATLETICO MADRID - INTER 2-1 (5-3 d. pen.)
L-au surprins pe camere la penalty-uri, după prima paradă a lui Oblak: „E un c***t!”

„Ce e porcăria asta? De ce nu intervine VAR? Thuram trebuia eliminat”, a răbufnit Bogdan Cosmescu, comentatorul meciului la Prima Sport și Orange Sport, în direct.

După ce Savic s-a ridicat, Thuram a încercat să glumească cu el. Francezul a fost apoi schimbat de Simone Inzaghi cu Alexis Sanchez.

Marca: „Agresiune sexuală inimaginabilă”

Și ziarul madrilen Marca a tratat subiectul, iar jurnaliști spanioli au fost scandalizați de gestul lui Thuram.

„Agresiune sexuală a lui Thuram asupra lui Savic: l-a apucat de testicule”, a titrat Marca. Spaniolii au continuat: „Thuram îl apucă și îl strânge de testicule pe jucătorul lui Atletico, care se cade la pământ. O scenă nefericită, iar arbitrii VAR nu au considerat că merită un cartonaș roșu.

Pentru a evita ce e mai rău, Inzaghi l-a înlocuit imediat. Thuram, care a ratat o ocazie clară la 1-1, nu a avut un meci bun și și-a încheiat partida cu o imagine rușinoasă”.

Citește și:

Atletico Madrid o întoarce pe Inter și e în „sferturile” Ligii! Meci fabulos pe Metropolitano, „tranșat” la penalty-uri!
Atletico Madrid - Inter Milano
Atletico Madrid o întoarce pe Inter și e în „sferturile” Ligii! Meci fabulos pe Metropolitano, „tranșat” la penalty-uri!
Detaliile noii Ligi a Campionilor revoluționare » Chiar și tragerea la sorți va fi transformată!
LIGA CAMPIONILOR
Detaliile noii Ligi a Campionilor revoluționare » Chiar și tragerea la sorți va fi transformată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
valentindragobete
valentindragobete  •  14 Martie 2024, 22:12
Postat de VanBasten2000 pe 14 Martie 2024, 12:48

Vezi, tu, Dragobete, oamenii proiecteaza asupra celorlalti propriul continut. Acum stim ca ti-ar placea sa fii strans de @$&*#.

Bastoane, nu te amăgi și nu mai vorbi și în numele altora! Tu nu ai știut niciodată nimic și nici nu o să știi pentru a ești ireparabil neavând nici măcar o umbră de neuron, hi-hi-hi !

tk2014
tk2014  •  14 Martie 2024, 13:12

prost rau thuram asta. dupa ce ca sare mingea din capul lui ca din coltul mesei, dupa ce le-a mancat meciul si o ardea cu calcaie prin repriza a 2-a, a mai facut-o si pe asta. taica-su era un tip super ok

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  14 Martie 2024, 12:52
Postat de username_2 pe 14 Martie 2024, 11:30

dacă era invers, adica ***, sigur se dădea roșu și era și scandal cu hărțuire și rasism...da așa n-a fost nimic, batista pe țambal, dăcît că parcă am sesizat ceva invidie în vocea „comentatorului” român la faza aia...ori poate nu, vorba lu nea Ovi

Ce limbaj intolerant ai folosit, frate? Astia se apropie, incet-incet, de cenzura de la Kremlin.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează