LIGA CAMPIONILOR  ·  „SFERTURI”

Gică Hagi a analizat lupta pentru trofeu în Liga Campionilor: “Mi-am ales favorita!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de — Vineri, 15 Martie

După tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, Gică Hagi a vorbit despre lupta pentru trofeu în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

„Când spui sferturi de Liga Campionilor, nu există echipă mică. Cine ajunge aici, este valoros. Sunt cluburi de tradiție, mari, meciuri echilibrate. Unii au un jucător special, care poate face diferența. Toate joacă fotbal de nivel înalt, dar un jucător special și micile detalii fac diferența.

Mi-am ales favorita, dar o țin pentru mine. Juventus poate, Barca este în formă, chiar dacă a picat cu Man United, City merge bine și crește de la meci la meci, au în gând să câștige, Ajax joacă extraordinar, Tottenham este echilibrată, matură, joacă de 2-3 ani împreună, Porto a fost mereu imprevizibilă, capabilă să câștige cu orice adversar, are niște rezultate extraordinare în istoria sa.

De Liverpool, ce să mai vorbim? Niciodată singuri! Și-au revenit după o perioadă mai lungă și au intrat la cel mai înalt nivel de performanță, cu un antrenor foarte bun, un fotbal complet, iute și agresiv. Iar clubul are o tradiție imensă, fabuloasă!”, a spus Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

2 ani a jucat Gică Hagi pentru Barcelona, în perioada 1994-1996

SFERTURILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Ajax - Juventus
Liverpool - FC Porto
Tottenham - Manchester City
Manchester United - Barcelona

Vezi și:

MANCHESTER UNITED - BARCELONA // VIDEO Leo Messi, coșmarul „diavolilor” » Ce s-a întâmplat la ultimele două meciuri directe dintre Barcelona și Manchester United

Comentarii (1)

chromophobia  •  15 Martie 2019, 18:01

Daca pana acum voiam mereu sa ia Liga Barcelona,acum vreau pe Juventus ca o simpatizez f.mult si pt Ronaldo

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
15:30 Tenis, ATP

Turneul din Lyon

Digi 4
18:30 Fotbal, Liga 2

Clinceni - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look
22:05 Fotbal, Ligue 1

Reims - PSG

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off