INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL

Gică Hagi și Gică Popescu au favorite diferite în finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool

Articol de - Publicat sambata, 01 iunie 2019 19:21

Gică Hagi vrea ca Liverpool să câștige finala Ligii Campionilor, în timp ce Gică Popescu ține cu fosta sa echipă, Tottenham.

Tottenham - Liverpool e liveTEXT AICI de la ora 22:00

„Țin cu Tottenham pentru că am jucat acolo și pentru că Liverpool a scos-o pe Barcelona. Aveam programată plecarea la Madrid, iar cei de la Liverpool m-au ținut acasă”, a mărturisit Popescu.

Gică Popescu a evoluat pentru formația londoneză în sezonul 1994/1995, înainte de a prinde transferul la FC Barcelona.

Hagi merge pe mâna „cormoranilor”: „Țin cu Liverpool, dar sunt două cluburi frumoase, care au progresat cu jucători tineri, buni. Liverpool este un club de tradiție, are o istorie în spate, Tottenham un proiect care seamănă foarte tare cu al nostru, nu cu un buget foarte mare, început în urmă cu 10 ani. Au cumpărat foarte mulți tineri, nu foarte scumpi, care joacă împreună de 5-6 ani. Chiar dacă au vândut, au menținut grupul și au ajuns în finală. Lucrurile bine făcute și structurate, în timp se construiește, nu poți de azi pe mâine. Cât vor PSG și City să devină cei mai buni peste noapte, nu se poate. Poți să ai toți banii de pe lume, cum a zis și Cruyff. Dar sunt sigur că vor câștiga trofeul într-o bună zi”, a explicat “Regele”.

Vezi și: 

TOTTENHAM - LIVERPOOL, FINALĂ LIGA CAMPIONILOR // GALERIE FOTO Dele Alli a închiriat un avion pentru ca fosta iubită să ajungă la finala de la Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
serg_iordan
serg_iordan  •  01 Iunie 2019, 20:27

Și crezi ca interesează pe cineva ce favorita are Popescu? Nici măcar un oltean nu e interesat...Hagi e cu munca nu cu uitatu la tv

Vezi toate comentariile (1)
Comentează