INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - REAL MADRID

L-a analizat pe Benzema, înainte de meciul cu Chelsea: „E un jucător ciudat, nu e vreun Mbappe sau Messi”

Karim Benzema/ FOTO: Imago
Karim Benzema/ FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 12:53 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 16:44

Chelsea și Real Madrid se înfruntă în manșa tur a „sferturilor” Ligii Campionilor, pe Stamford Bridge. Înainte duelului de gală dintre cei doi giganți, Glenn Hoodle, fost fotbalist englez și actual analist TV, și-a spus părerea despre Karim Benzema, atacantul madrilenilor, pe care nu îl vede la nivelul lui Mbappe sau Messi.

Benzema, golgeterul lui Real Madrid în acest sezon, cu 34 de goluri în toate competițiile, este văzut de Hoodle drept un jucător ciudat, dar care știe să profite de ocazii pentru a marca.

Superstarul lui Villarreal, încrezător înaintea duelului cu Bayern: „Sunt unul dintre cei mai buni din lume”
VILLARREAL
Superstarul lui Villarreal, încrezător înaintea duelului cu Bayern: „Sunt unul dintre cei mai buni din lume”

Glenn Hoodle: „Benzema nu e un Mbappe sau Messi”

Fostul mijlocaș de la Tottenham și Chelsea a analizat pentru BT Sport partida din Liga Campionilor dintre „albaștrii” și Real Madrid. Hoodle a vorbit despre Benzema și a recunoscut că încă nu își dă seama cum madrilenii au reușit să o elimine pe PSG în „optimi”.

„Benzema este un jucător ciudat într-un anumit sens. Palmaresul său este de neegalat, a revenit la viață pentru Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo și și-a asumat responsabilitatea de a fi principalul lor atacant.

A avut suișuri și coborâșuri cu echipa națională a Franței și poate că nu este unul dintre cei mai buni 10 jucători din lume, dar în acest moment Madrid se bazează foarte mult pe el pentru golurile sale.

Când spun că este un jucător ciudat, mă refer la faptul că nu a fost un Mbappe sau un Messi de-a lungul anilor, dar nu trebuie să-l dai deoparte. Crezi că îl ții în liniște, dar el poate face diferența. Încă mă mai scarpin și acum în cap când mă gândesc cum a pierdut PSG  meciul acela de pe „Bernabeu”.

Benzema și-a fructificat șansele. O mulțime de jucători nu ar fi avut același calm și sânge rece, și de aceea este un adversar atât de periculos”, a spus Glenn Hoodle, citat de Mirror.

313 goluria marcat Karim Benzema pentru Real Madrid, în întreaga carieră

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, dialog spectaculos cu o jurnalistă după City - Atletico: „Asta mi-a spus tata”

Guardiola trage un semnal de alarmă înainte de returul cu Atletico: „Trebuie să ne controlăm emoțiile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  06 Aprilie 2022, 21:21

Benzema ,ca jucator, nu a rupt gura targului, dar a facut sacrificii imense, cat a stat Cristiano la Real...el este ca un lup , ataca cand are foame de goluri, are sange rece in fata portii de aceea reusitele lui sunt de 99,9 %, nu este un oportunist asa cum a fost Piturca sau Raúl Gonzales Blanco ...este un Matador.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează