INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INEDIT

gsp.ro te provoacă: Care este cel mai bun jucător care nu a reuşit să cîştige Liga Campionilor?

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2009 00:00

Marii fotbalişti şi-au legat numele de cucerirea trofeelor cu adevărat importante. Fie că au cîştigat Liga Campionilor, Cupa Cupelor sau Cupa UEFA la nivel de echipe de club, fie că au avut parte de recunoaştere internaţională după ce au învins în Campionate Mondiale sau Europene, jucătorii cu adevărat importanţi şi-au înscris numele în istorie graţie performanţelor pe care le-au obţinut.

Driblinguri uitate, şuturi memorabile care nu au mai prins cadrul statisticilor sau personaje irosite. Toate acestea sînt urmări fireşti ale unui palmares în care aurul refuză să strălucească.

gsp.ro te provoacă! Cine crezi că este cel mai bun jucător care nu a reuşit niciodată să cîştige Liga Campionilor?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (173)
 •  13 Aprilie 2009, 09:07

ronaldo bineinteles luis nazario da lima ronaldo

 •  10 Aprilie 2009, 00:05

Gabriel Omar Batistuta

 •  09 Aprilie 2009, 23:51

pe langa, TENE de la DINAMO, CLAUDIU RADUCANU de la STEAUA, VASILE MAFTEI de la RAPID, STOICA de la CRAIOVA, BALBA de la POLI IASI, sau DISNEY de la FC LIBERTY SALONTA, a mai ramas terminatu' de THEIRRY HENRY de la BARCELONA

Vezi toate comentariile (173)
Comentează