INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, analizat minuțios de presa din Germania, înainte de Bayern Munchen - Manchester City » Ce slăbiciuni i-au găsit nemții

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 12:57 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 13:34

Tabloidul german Bild a încercat să găsească unele slăbiciuni la Manchester City de care Bayern Munchen ar putea profita miercuri, în returul din ”sferturile” Ligii Campionilor. Nemții au pierdut prima manșă cu 3-0.

  • Bayern Munchen - Manchester City se joacă miercuri, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi 1, Prima Sport 1, Orange Sport

Bayern trebuie să înscrie miercuri 3 goluri și să nu încaseze niciunul ca să ducă "sfertul"- retur cu Manchester City (0-3 în prima manșă) măcar în prelungiri! Numai că, la ce statistici au "cetățenii" lui Pep Guardiola, pare "misiune imposibilă"!

Real Madrid, replică devastatoare pentru FC Barcelona: „Echipa regimului? Franco v-a șters în 3 rânduri datoriile, v-a salvat de la faliment”
SPANIA
Real Madrid, replică devastatoare pentru FC Barcelona: „Echipa regimului? Franco v-a șters în 3 rânduri datoriile, v-a salvat de la faliment”

Ultimul eșec suferit de City datează din februarie, iar ultima înfrângere la 3 goluri diferență a încasat-o cu 5 ani în urmă! Mai precis, pe 4 aprilie 2018: 0-3 cu Liverpool.

Tabloidul german Bild a încercat să găsească și câteva slăbiciuni ale britanicilor de care campioana Germaniei ar putea profita:

1. Bayern trebuie să marcheze rapid. Factorul surpriză este foarte important. La amintitul 0-3 cu Liverpool, "cormoranii" au punctat în minutele 12, 21 și 31, șocându-și efectiv adversarul.

2. Mane trebuie să joace! Senegalezul e o adevărată sperietoare pentru Pep. În 2018 a înscris pentru 3-0, iar bilanțul său general împotriva lui City este impresionant: 10 goluri și 2 pase decisive în 20 de întâlniri directe!

3. Bayern ar putea avea mai multe șanse dacă merge pe mâna a două "vârfuri", Choupo-Moting și Mane. În 2017, când "cetățenii" au pierdut ultima oară cu 0-4, învingătoarea Everton a jucat în atac cu Lukaku și Mirrallas. Amândoi au înscris câte un gol.

4. "Nebunia" lui Pep poate juca un rol. Lui Guardiola, se știe, îi place să riște. Iar uneori apelează la strategii ciudate, ceea ce ar putea să facă și acum, la adăpostul acelui 3-0 din tur. Pe 5 februarie, când a pierdut ultima dată, 0-1 cu Tottenham, l-a lăsat rezervă pe De Bruyne pentru a juca, surprinzător, cu două "vârfuri".

5. Nemții trebuie să fie ermetici în apărare. Un gol încasat și totul e pierdut, pentru că Guardiola, ca antrenor, n-a primit niciodată 5 goluri!

Citește și alte articole:

Pep Guardiola vrea un superfundaș la Manchester City » L-a ales tocmai de la adversara din Liga Campionilor
BAYERN - MAN. CITY
Pep Guardiola vrea un superfundaș la Manchester City » L-a ales tocmai de la adversara din Liga Campionilor
Efectul Mane? Tuchel mizează pe el, Guardiola se teme
BAYERN - MAN. CITY
Efectul Mane? Tuchel mizează pe el, Guardiola se teme

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează