INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BARCELONA 1-2

INTER - BARCELONA 1-2 // Antonio Conte ratează iar grupele UEFA Champions League: „Nu avem cinism” » Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria UCL

Articol de - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 10:47

Inter a pierdut cu Barcelona, 1-2, și a fost eliminată din Champions League. Nici în lipsa lui Lionel Messi şi a multor titulari, Inter n-a reuşit victoria. Carles Pérez şi Ansu Fati, la primele goluri în Ligă, au risipit iluziile nerazzurrilor, retrogradaţi în Europa League 

Inter nu poate trece de grupele Ligii, pentru al doilea sezon la rând (premieră), tot din cauza Barcelonei. La fel cum, tot a doua oară în carieră, Conte ratează „optimile”, deşi liderul grupei a venit la Milano cu echipa a doua. 

Fără Messi şi alţi opt titulari, menajaţi pentru Clasico, trupa de copii teribili ai lui Valverde s-a jucat cu nervii şi inima nerazzurrilor, ce au avut speranţe şi ocazii (şi două goluri anulate cu VAR lui Lautaro), însă în primăvară va merge Dortmund.  

Am dat maximum, numai că am ratat şansele avute, iar golul al doilea ne-a ucis. Ne-a lipsit un pic de cinism şi precizie. Dar meritam mai mult în grupa asta!

Este o mare dezamăgire şi îmi pare rău pentru fani. Părăsim însă Liga fără remuşcări, n-am ce să reproşez echipei, am crezut până la capăt. Ne vom ridica şi ne vom continua parcursul în campionat”, s-a plâns Antonio Conte. 

Gol după 90 de secunde! La 17 ani şi 40 de zile  

Relaxată, Barcelona şi-a făcut jocul obişnuit, a avut posesia şi a lăsat impresia pe final că ea avea nevoie de victorie, nu invers. La debutul în Ligă Carles Pérez (21 de ani) a deschis scorul, finalizând pasa de la Godin: „E fantastic să joci şi să înscrii pe acest stadion legendar, un vis.

 O dată ce am deschis scorul, am controlat meciul. Ansu are un talent incredibil. Cred că eu şi el suntem exemple pentru toţi puştii din Academia Barçei. Dacă eşti suficient de buni poţi triumfa aici”. Lui Fati, intrat în locul lui Pérez, i-a fost de ajuns 90 de secunde să puncteze pe „Meazza” şi să intre în istorie drept cel mai tânăr marcator din Ligă. La 17 ani şi 40 de zile!  

0 înfrângeriavea Inter pe teren propriu în 12 dueluri cu echipele din Spania în Ligă, 6 victorii şi 6 egaluri. DE opt ani n-a mai ajuns în „optimi”

4 goluriale lui Inter în ultimele două meciuri de Ligă s-au dat cu contribuţia lui Lukaku, două goluri şi două assisturi. A ratat însă, dincolo de gol, trei mari ocazii marţi

8 meciurifără eşec are Barcelona în ultimele 8 partide fără Messi în Champions, 7 succese şi o remiză

„M-a impresionat liniştea care s-a lăsat brusc în teren când am şutat la poartă şi am marcat. Este incredibil, trăiesc un vis, totul mi s-a întâmplat atât de repede. Sunt superfericit pentru gol şi victorie” Ansu Fati, atacant Barcelona

Vezi și: 

VIDEO Ianis Hagi, faza serii în Liga Campionilor! Dribling de senzație în fața lui Kostas Manolas

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  11 Decembrie 2019, 13:26
Postat de cneius pe 11 Decembrie 2019, 11:56

Nu Barcelona este de vina domnu Scorpie ! Si Dortmund si Slavia i-au luat puncte ! Inter pur si simplu nu are echipa..

Inter are echipa buna pentru ca alfel nu era pe primul loc in Italia in fata lui Juventus care are super echipa....dar a ratat in prostie Lukaku si au lipsit si 3-4 fotbalisti care erau tituluari: Sensi, Barella,Candreva si Asamoah

magic4ever
magic4ever  •  11 Decembrie 2019, 13:24

Chiar daca a marcat melcul de Lukaku, a si ratat ocazii foarte clare din toate pozitiile...trebuia sa mai marcheze cel putin 1-2 goluri la ce ocazii clare a avut....asta mereu clacheaza in meciurile cu miza...asa a facut si la Chelsea sau United...

cneius
cneius  •  11 Decembrie 2019, 11:56

Nu Barcelona este de vina domnu Scorpie ! Si Dortmund si Slavia i-au luat puncte ! Inter pur si simplu nu are echipa..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează