INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B

Inter Milano - Tottenham 2-1 // Icardi, debut senzațional în Ligă! Mesajul soției: ”Lacrimi de fericire! Nu m-am îndoit nicio clipă”

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 13:57

Căpitanul lui Inter, Mauro Icardi, 25 de ani, a egalat scorul cu Tottenham cu o rachetă de la 18 metri. ”De trei luni așteptam această partidă. Ne putem bate cu oricine”, anunță argentinianul.

Tocmai acum a debutat Mauro Icardi în Ligă. În cel mai rău moment. După patru etape de Serie A în care dezamăgise, fără niciun gol marcat și cu Inter pierzând deja 8 puncte din 12!

Și totuși, argentinianul s-a trezit exact când era mai mare nevoie de el. La 0-1 cu Tottenham, în minutul 85, a șutat formidabil din voleu de la 18 metri. Primul meci în Champions League, primul gol. Și prima victorie cu nerazzurrii: 2-1 în prelungiri.

"De trei luni așteptam această partidă. Ne putem bate cu oricine", anunță Icardi. "Acest succes ne dă încredere și putere pentru a ne reveni în campionat".

Soția sa, Wanda, care-l susține frenetic, nelipsind de pe "Meazza", a postat un mesaj pe Instagram: "Lacrimi de fericire. Nu m-am îndoit nicio clipă de tine. Sunt foarte mândră".

 
 
 
View this post on Instagram

Lacrime di gioia! Orgoglio e mai nessun dubbio. Benvenuto in Champions Mauro Icardi Ti Amo ❤️ Capitano #intertottenham

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

"Să nu sărbătorim prea mult. E totuși doar o victorie. Drumul e lung, și în Ligă, și în campionat. Cu o singură victorie nu ajungi prea departe"
Mauro Icardi, atacant Inter Milano

"Golul meu? Un semn al destinului. Am crezut până la capăt că vom învinge"
Matias Vecino, mijlocaș Inter Milano

4
șuturi a avut Inter pe poartă marți (Tottenham, 6): posesie 47% și pase 440 (Tottenham, 512)

"Nu-mi respectați jucătorii"

Mauricio Pochettino, managerul lui Tottenham, s-a enervat când jurnaliștii londonezi au vrut să afle de ce i-a lăsat acasă pe Trippier și Alderweireld. "Ușoară întrebare, nu? Ușoară țintă pentru voi. Nu-mi respectați jucătorii care au fost acum mai buni decât adversarii. De ce nu-i respectați pe cei care au jucat?", a reacționat argentinianul. "În același timp, trebuie să-mi respectați deciziile. Eu sunt managerul echipei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close