INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - GALATASARAY, AZI, 21:45, DIGI SPORT 1, DOLCE 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Invazia turcă ameninţă din nou Madridul! » Ultima confruntare Real - Galata pe Bernabeu s-a lăsat cu un mare scandal

FOTO: Marca
FOTO: Marca

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 19:35

Real Madrid întîlneşte în această seară Galatasaray, în prima mansă a sferturilor de finală din Champions League. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Dolce 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Partida va fi una specială pentru Mourinho, care îşi va întîlni trei foşti elevi: Sneijder, Drogba şi Altintop. Chiar dacă porneşte cu şansa a doua la majoritatea caselor de pariuri, Galatasaray nu se va preda la Madrid. ”Am venit să ne calificăm”, declara Sneijder la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Toţi ochii sunt aţintiţi pe golgeterii Ligii, Cristiano Ronaldo şi Burak Yilmaz, care au opt reuşite în acest sezon de Ligă. Cele două echipe s-au întîlnit de două ori până acum în confruntări oficiale. În Supercupa Europei din 2000 turcii s-au impus, iar în sferturile Ligii din sezonul 2000-2001, spaniolii au ieşit cîştigători.

Ultima confruntare din Ligă nu a lăsat amintiri prea plăcute la Madrid. Pe 18 aprilie 2001 s-a jucat returul sferturilor, pe Bernabeu. Partea secundă a fost un episod urît, care nu face cinste fotbalului. Fanii au aruncat cu diferite obiecte în teren.  Jucătorul turc Okan a profitat de moment pentru a se arunca la pămînt, acuzînd o lovitură, iar apoi a arătat gesturi obscene către tribună. În acest timp, Emre, un alt jucător turc a aruncat patru obiecte înapoi în tribune. Publicul din partea de sud a stadionului a izbucnit şi a fost nevoie de intervenţia jucătorilor de la Real pentru a se calma. UEFA l-a suspendat atunci două etape pe Okan, iar Real a primit 7,5 milioane de pesete amendă.

Marca anunţă şi în această seară o invazie de turci pe Santiago Bernabeu. 3800 de bilete le revin celor de la Galatasaray, conform regulamentului UEFA. Cu toate acestea, sunt aşteptaţi 10.000 de fani ai celor de la Galata la Madrid.

Real Madrid a luat la cunoştinţă situaţia şi a emis un comunicat: ”Amintim suporterilor de la Galatasaray că nu se va permite accesul pe stadion decît acelora care au cumpărat bilete prin intermediul clubului lor”. UEFA obligă gazdele să ofere oaspeţilor tichete care reprezintă 5% din capacitatea stadionului, dar vizitatorii trebuie să stea în zona special amenajată pentru ei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
buerebuistas
buerebuistas  •  03 Aprilie 2013, 20:44

La meciul Stelei cu Real Madrid au fost peste 15 mii de romani (stelisti sau cum vreti sa-i numiti) pe Bernabeu

valentino22
valentino22  •  03 Aprilie 2013, 20:39
Postat de alexandru_p pe 03 Aprilie 2013, 19:46

sunt 3 partide: 2 in sferturi, 1 in supercupa. cum poti sa zici ca s'au intalnit in 2 partide cand sferturile s'au jucat in dubla mansa?

...daca vrei...poti!

drimmero
drimmero  •  03 Aprilie 2013, 20:26

aventura Galatei in CL se incheie in aceasta seara!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează