INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA 2-0

„Păi sunteți nebuni?” » Verdict dur al lui Ion Crăciunescu la cea mai controversată fază din Bayern - Barcelona

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 09:49 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 10:02

În finalul primei reprize din Bayern Munchen - Barcelona, la scorul de 0-0 (în final a fost 2-0), Ousmane Dembele a fost doborât în careul bavarezilor de către Alphonso Davies. „Centralul” olandez Danny Makkelie a lăsat jocul să curgă, o decizie greșită în opinia fostului arbitru Ion Crăciunescu.

Minutul 43 al meciului de la Munchen. Scorul este 0-0, cu Barcelona în control, catalanii ratând cele mai mari șanse de până atunci.

Ousmane Dembele urmărește o minge care ajunge în careul lui Bayern, moment în care fundașul stânga al gazdelor, Alphonso Davies, intervine neglijent.

Davies pune piciorul pe direcția de alergare a lui Dembele, între cei doi există contact în zona picioarelor, apoi canadianul îl împinge discret, cu brațul, pe fotbalistul Barcelonei.

Ironii marca „blanco” » Pozele postate de Vinicius și Benzema, imediat după fluierul final din Bayern - Barcelona: „Noapte bună!”
BAYERN - BARCELONA 2-0
Ironii marca „blanco” » Pozele postate de Vinicius și Benzema, imediat după fluierul final din Bayern - Barcelona: „Noapte bună!”

Barcelona a cerut penalty în meciul cu Bayern Munchen

Dembele a cerut penalty, dar „centralul” Danny Makkelie nu a arătat spre punctul cu var. Nici arbitrii din camera VAR, olandezul Pol van Boekel și polonezul Tomasz Kwiatkowski, nu l-au avertizat că ar fi comis o greșeală.

„Păi sunteți nebuni?” » Verdict dur al lui Ion Crăciunescu la cea mai controversată fază din Bayern - Barcelona
Davies îl împiedică pe Dembele // foto: captură sport.es

Ion Crăciunescu consideră că brigada de arbitri care a condus duelul de la Munchen a judecat faza eronat.

Ion Crăciunescu judecă faza de penalty din Bayern - Barcelona: „L-a împedicat clar”

„Eu zic că a fost penalty. Davies a intervenit pe direcția de deplasare a lui Dembele și l-a împiedicat să continue faza. Nu este obligatoriu să-i pună piedică din spate, l-a împiedicat clar. Nu înțeleg de ce n-a intervenit VAR-ul.

Mă uit și în campionatul nostru, vezi împingeri clare dar lasă jocul liber... păi sunteți nebuni? Una este lupta corp la corp și alta este împingere cu mâna, domnilor arbitri!

Una este o atingere cu corpul, alta este să-l scoată de sub traiectoria mingii, să-l împingă din spate, să-l arunce pe burtă… Împingerea se sancționează la regulament, este prevăzută sancțiune la articolul 12”, a punctat Crăciunescu pentru Fanatik.

„Probabil că pentru VAR faza cu Davies și Dembele n-a fost suficient de clară pentru a-i spune centralului să dea penalty”, a mai precizat fostul arbitru.

Mai multe știri din Champions League: 

„Arată de parcă ar trebui să călărească un dragon în Game of Thrones” » Titularul lui Ajax, în centrul atenției în disputa din Ligă cu Liverpool

„Asta e diferența, e un pas înapoi” » Pe cine dă vina Xavi, după eșecul Barcelonei cu Bayern

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
badeadorian
badeadorian  •  14 Septembrie 2022, 15:09

Penalty clar . Restul este can-can , mai ales comentariul unora cu probleme si in prima liga si in Europa !!!

doritor
doritor  •  14 Septembrie 2022, 13:30

O sa se ajunga sa fie mai multi arbitri si supraveghetori la un meci de cat jucatori pe teren si tot vor fi probleme. Dee, sa apuce si ei ceva din gramada imensa de bani cheltuiti pe footbal.

sictir
sictir  •  14 Septembrie 2022, 12:28
Postat de anticenzuralasport pe 14 Septembrie 2022, 10:52

Desigur că ,,expertul,, Crăciunescu poate sa fie întrebat de meciul de la West Ham,de meciul Barcelonei dar nu și de ultimul meci din campionat că de echipa rea joaca contra Craiovei !!!Imparțialitate cat cuprinde !!!Porumboiu are desigur treabă cu Omrani nu și cu Bârsan+ Cojocaru !!! Uite așa este fotbalul românesc !!!Pe cancanuri nu pe fotbal jucat...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează