INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - TRABZONSPOR 0-1

Italienii reacţionează după umilinţă » Gasperini: ”N-am avut noroc” / Moratti: ”Antrenorul nu are vină”

Mauro Zarate a fost  martor la infringerea rusinoasa a Interului in fata lui Tranbzon
Mauro Zarate a fost martor la infringerea rusinoasa a Interului in fata lui Tranbzon

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 11:30

Inter nu bate pe nimeni. După înfrîngerea din Serie A, 3-4 la Palermo, a venit şi eşecul din startul Champions League, 0-1 cu Trabzonspor, marea surpriză a primei etape. Deşi formaţia sa nu a jucat deloc strălucit, iar situaţii favorabile a avut puţine, antrenorul Gian Piero Gasperini susţine contrariul: "Am făcut un meci bun. Este evident că sîntem în creştere. Păcat că nu am avut şi puţin noroc. Oricum, încă ne aflăm în faza căutărilor. Ne mai trebuie ceva timp ca să ajungem la nivelul aşteptat".

VEZI TOATE SURPRIZELE DIN LIGA CAMPIONILOR

Preşedintele Massimo Moratti nu a vrut să agite apele mai tare. Tocmai de aceea a evitat să lovească direct în tehnician. El a zis: "Fireşte că sînt dezamăgit. Să pierzi acasă în faţa unui asemenea adversar... Însă Gasperini nu are nici o vină. Echipa s-a comportat bine pe teren. A ratat cîteva ocazii, apoi a luat gol la o mare neatenţie. Aşa-i fotbalul".

Presa italiană susţine totuşi că Moratti, nemulţumit şi de jocul Interului, şi de opţiunile tactice ale noului antrenor, încearcă să-i găsească înlocuitor lui Gasperini. Preferat ar fi Capello, dar acesta este sub contract cu federaţia engleză. Astfel că, momentan, singurele variante la îndemînă rămîn Claudio Ranieri şi Delio Rossi, ambii fără angajament.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
red77
red77  •  15 Septembrie 2011, 14:22

moratti se comporta de parca ar fi fan milan in ultimul timp. toti ciudatii ajung pe banca tehnica . asta care e acum a facut un sezon mediocru cu genoa si a fost pus antrenor la inter. o fi el ieftin dar cati bani dai atata face. sincer nu vad actuala echipa a interului sa aiba sanse la campionat. milan e clar peste. noroc ca in champions league au grupa aia mediocra insa la cum joaca prevad mari emotii. termina pe 2 si joaca ca una de pe primul loc. la dat pe etoo si l-a adus pe forlan care nu poate fi folosit in europa. dupa ce a luat liga parca gandeste cu dosul moratti.

xstream
xstream  •  15 Septembrie 2011, 14:05
Postat de perilious pe 15 Septembrie 2011, 12:31

nu il vrea pe piturca?

lol

perilious
perilious  •  15 Septembrie 2011, 12:31

nu il vrea pe piturca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează