INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 2-5

O legendă a lui Liverpool șterge pe jos cu jucătorii lui Klopp: „Jenant. O rușine. Și acum i-aș lua locul lui Van Dijk în echipă”

Jamie Carragher șterge pe jos cu jucătorii lui Klopp. Foto: Imago Images
Jamie Carragher șterge pe jos cu jucătorii lui Klopp. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 10:50 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 10:57

Jamie Carragher (45 de ani), o legendă a lui Liverpool, i-a criticat dur pe „cormorani” după 2-5 cu Real Madrid, cea mai severă înfrângere suferită pe Anfield în cupele europene. „Mă doare să spun ceva negativ, însă fără scuze, gata. E foarte rău ce-am văzut”, a declarat fostul jucător al lui Liverpool.

Liverpool are cel mai slab sezon cu Jurgen Klopp. Negru! Locul 8 în Premier League, eliminată din FA Cup și Cupa Ligii, iar acum desființată de Real în „optimile” Champions League, 2-5 în turul „optimilor”. La sfârșit de februarie, stagiune pare încheiată!

Pep Guardiola, înainte de RB Leipzig - Manchester City: „Să câștigăm Champions League de 3-4 ori? Doar o echipă poate”
MANCHESTER CITY
Pep Guardiola, înainte de RB Leipzig - Manchester City: „Să câștigăm Champions League de 3-4 ori? Doar o echipă poate”

De 71 de ani nu mai pierduse Liverpool cu 2-5 acasă!

Seara a început perfect pentru „The Reds”, au avut 2-0 după 14 minute, Salah devenind golgheterul all-time al „cormoranilor” în cupele europene (42) și cel mai bun pasator roșu în Ligă (13). Însă jocul a continuat catastrofal. 2-2 la pauză, 2-5 la final.

  • Cea mai severă înfrângere suferită de LFC pe Anfield în competițiile continentale.
  • Pentru prima oară, primește cinci goluri într-un meci de Liga Campionilor.
  • Nu mai pierduse cu 2-5 acasă din 1952, când a fost umilită de West Bromwich. Au trecut 71 de ani.

Într-un an de coșmar, în care a luat minimum trei goluri în opt partide, inclusiv un 1-4 cu Napoli în grupele Champions League, Liverpool s-a mai înclinat o dată în fața Madridului. A șasea oară în ultimele șapte confruntări (a mai fost un egal). Nu a mai învins-o pe Real din 2009!

Jamie Carragher: „Le-am căutat scuze tot sezonul”

Jamie Carragher, care a jucat numai pe Anfield întreaga carieră, 17 ani, i-a criticat mai dur ca niciodată.

„A fost un dezastru. Jenant. O rușine”, a tunat fostul stoper la microfonul CBS Sports. A lăudat Realul - „Nu am văzut niciodată o echipă care să vină aici și să o distrugă pe Liverpool” - și s-a întors la marea sa suferință: „Le-am căutat scuze tot sezonul, dar repriza secundă a fost o rușine. Ca un fan care adoră acest manager și echipa, și au realizat multe pentru club în ultimii patru, cinci ani, mă doare să spun ceva negativ, însă fără scuze, gata. E foarte rău ce-am văzut”.

Carragher l-a ironizat mai ales pe Virgil van Dijk, cândva stâlpul unei defensive fără fisuri. „Îmi vine să râd că Van Dijk spunea în urmă cu două luni că eu n-aș putea juca în această apărare. Și acum i-aș lua locul!”.

O legendă a lui Liverpool șterge pe jos cu jucătorii lui Klopp: „Jenant. O rușine. Și acum i-aș lua locul lui Van Dijk în echipă”
Jamie Carragher, Foto: Imago Images

Jurgen Klopp: „Cred că s-a terminat”

Chiar dacă Ancelotti a afirmat că mai e și manșa secundă, nici Klopp nu mai crede într-o răsturnare spectaculoasă la Madrid. 

„În realitate, Carlo se gândește că s-a terminat și eu cred același lucru în clipa asta. Vom merge în Spania și vom încerca să câștigăm. Dacă e posibil sau nu, nu știu, dar vom încerca”, a spus antrenorul lui Liverpool.

Citește și:

Klopp, resemnat după umilința cu Real Madrid: „Cred că dubla e decisă. Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu jucăm cu ei în fiecare săptămână”

Courtois explică gafa făcută în meciul Liverpool - Real Madrid: „A fost vorba de ghinion”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dinamo100
dinamo100  •  22 Februarie 2023, 16:03

Van Dijk era acum 1-2 ani un fundas imperial, cel mai bun din lume. Acum e o umbra. Gomez nu a fost niciodata stralucit. Singurul care mai misca in aparare e Robertson. Nu stiu daca Klopp e principalul vinovat, eu zic ca nu, dar se vedem ce vor zice proprietarii clubului. Uitati-va ce se intampla la Chelsea, l-au schimbat pe Tuchel si au pompat sume imense in transferuri, iar rezultatele pana acum sunt chiar mai slabe decat ale lui Liverpool.

gazistu
gazistu  •  22 Februarie 2023, 14:19

PACAT CA i-ati imbogatit pe olandezi ... Virgil e mediu spre slab; Gomez saracu ... mai praf!

DMA87
DMA87  •  22 Februarie 2023, 11:57

E timpul pentru niște schimbări drastice la vară! Antrenor, jucători. Acționari, de ce nu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează