INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - AC MILAN 1-1

Dialogul dintre fostul fundaș al lui Liverpool și Rafael Leao a provocat o criză de râs cu lacrimi în studio: „Și-a folosit accentul lui stricat de britanic!”

Sursă foto: Captură Tik Tok +17   FOTO
Sursă foto: Captură Tik Tok

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 09:17 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 11:05

Jamie Carragher (45 de ani), fostul fundaș al lui Liverpool, a oferit un moment comic în direct la TV, imediat după meciul dintre Napoli și AC Milan, scor 1-1, din returul „sferturilor” Ligii Campionilor. 

Într-o discuție avută în limba engleză cu Rafael Leao (23 de ani), extrema stângă portugheză a lui AC Milan, fostul fotbalist al „cormoranilor” a provocat hohote de râs din cauza accentului său, pe care lusitanul nu îl înțelegea. Alături de Carragher, în studio se mai aflau Kate Abdo, Thierry Henry, Micah Richards și Andriy Shevchenko.

Vasile Dîncu, rezervat după CSA Steaua - Dinamo: „Dacă se schimbă Legea Sportului? Nu este simplu”
CSA STEAUA
Vasile Dîncu, rezervat după CSA Steaua - Dinamo: „Dacă se schimbă Legea Sportului? Nu este simplu”

Jamie Carragher, moment comic în dialogul cu Rafael Leao, după Napoli - AC Milan 

Imediat după fluierul de final, Rafael Leao a apărut la microfonul Paramount+, pentru a analiza remiza contra trupei de lângă Vezuviu și, implicit, calificarea în semifinalele competiției. 

@cbssportsgolazo Jamie trying to talk to Rafael Leão had Micah in TEARS. 😂 #ucl #championsleague #rafaelleao #micahrichards ♬ original sound - CBS Sports Golazo

Acesta a fost întrebat de Jamie Carragher dacă ar vrea să o întâlnească pe marea rivală, Inter, în semifinalele competiției, folosind un accent greu de înțeles și pentru vorbitorii nativi de limbă engleză. Mai jos, dialogul care l-a făcut pe Micah Richards să râdă cu lacrimi.

  • Jamie Carragher: „Când vezi meciul pe care marea voastră rivală, Inter Milan, îl va disputa, ți-ar plăcea să se califice în semifinale și să jucați contra lor?”
  • Rafael Leao: „Nu am înțeles ce ai zis. Poți repeta, te rog?”
  • Jamie Carragher: „Ei au aceeași problemă, cei din studio. Internazionale joacă mâine (n.r. - miercuri). Ai vrea să-i întâlnești în semifinale?”
  • Rafael Leao: „Ce să vreau? Nu am înțeles ce ai zis”

Ulterior, prezentatoarea emisiunii, Kate Abdo, l-a ironizat amical pe colegul de platou, adresându-i-se lui Leao: „Nu ești singurul care nu înțelege ce zice Jamie. Acest show este televizat și în America și acum știi cum se simt americanii când îl aud pe Jamie vorbind”. 

Imediat, Micah Richards, fost fundaș la Manchester City, a început să râdă isteric din cauza felului în care Carragher a pronunțat cuvântul „Internazionale”.

Jamie Carragher s-a apărat „Așa se zice, ăsta e numele corect al echipei”. Richards a revenit: „Dacă nu a înțeles că ai zis Inter, cum avea să înțeleagă că zici Internazionale?”, iar Carragher a replicat: „A meritat să încerc”. 

Kate Abdo a remarcat că Richards râdea cu lacrimi: „Nu te-am văzut niciodată plângând așa”, iar Micah a continuat să-l ironizeze pe Carragher: „Și-a folosit accentul lui stricat de britanic!”

Citește și: 

Lampard reclamă: „Trebuia ROȘU la Militao!”

Bayern Munchen - Manchester City, retur în sferturile Champions League. Echipe probabile + Cote la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  19 Aprilie 2023, 11:25

Probabil erau probleme cu legatura. Nu are chiar asa naspa accentul la TV Jamie, e chiar ok. Sa il auziti cum vorbeste scouse ... :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează