INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI DE FINALĂ

Ce a spus Jurgen Klopp despre Sergio Ramos, cel care l-a accidentat intenţionat pe Salah în finala Ligii din urmă cu 3 ani

Duelul dintre Sergio Ramos și Mohamed Salah, care a dus la accidentarea egipteanului // foto: Guliver/gettyimages
Duelul dintre Sergio Ramos și Mohamed Salah, care a dus la accidentarea egipteanului // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 10:37 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 11:17

Jurgen Klopp (53 de ani), antrenorul lui Liverpool, și-a amintit de finala Ligii Campionilor din 2018, pierdută de echipa sa în fața lui Real Madrid, scor 1-3.

În cadrul conferinței de presă dinaintea manșei tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Liverpool, Klopp spune că a revenit la sentimente mai bune față de Sergio Ramos, după ce căpitanul „albilor” l-a accidentat pe Mohamed Salah în finala Ligii din 2018, câștigată de madrileni.

Jurgen Klopp: „Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în acea seară”

„Motivația mea este la cel mai înalt nivel pentru că este vorba despre Liga Campionilor, jucăm cu Real Madrid și vrem să ne calificăm în runda următoare. Nu are nimic de-a face cu (finala) din 2018. După tragerea la sorți, bineînțeles că mi-am amintit de acel meci, pentru că a fost ultima dată când ne-am înfruntat.

Am declarat după meciul din 2018 că dacă m-ar întreba cineva dacă l-aș invita pe Sergio Ramos la aniversarea mea de 60 de ani, aș spune nu! Acum aș spune că m-aș mai gândi. Nu este vorba că nu este un fotbalist minunat, dar nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în acea seară. A fost o noapte ciudată pentru noi, dar a trecut mult timp de atunci și nu pot simți acel sentiment de furie din nou.

Pot doar să încerc să îmi pregătesc echipa să arate cât de buni suntem. Este un sezon ciudat și dificil pentru noi, dar vrem să arătăm cât de buni suntem. Dacă vom fi mai buni decât Real Madrid și vom înscrie mai multe goluri, atunci mergem în runda următoare. Dacă nu, Real Madrid o va face”, a declarat antrenorul german, citat de Goal.com.

Echipa noastră este construită pentru astfel de jocuri, în care înfruntăm echipe care joacă fotbal. De asta avem șanse. Am auzit că toți spun că Real Madrid este favorită. Super! Nicio problemă cu asta. Ei sunt obișnuiți cu acel rol, iar noi cu cel de outsideri. 
- Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

Pe 26 mai 2018, Real Madrid și Liverpool s-au înfruntat la Kiev în finala Ligii Campionilor. În minutul 31, la scorul de 0-0, Mohamed Salah a fost schimbat, acuzând dureri la umăr. În repriza a doua, Real Madrid a marcat prin Karim Benzema și Gareth Bale de două ori, iar „cormoranii” prin Sadio Mane.

VIDEO. Conferința de presă a lui Jurgen Klopp

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Messi s-a simțit vânat înainte de meciul cu Real Madrid! L-a acuzat pe arbitrul de la Barcelona - Valladolid: „Are un chef să-mi dea galben...”

Inter i-a decis viitorul lui Ionuț Radu » Ce se va întâmpla cu portarul român la finalul sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează