INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - JUVENTUS, AZI, 21:45, DOLCE 2, GSP.RO

Juventus caută o victorie în Ligă după startul nefast din Serie A: "Înoți doar cu capul sub apă"!

Paul Pogba, în genunchi. Așa este Juventus acum 
// Foto: Reuters
Paul Pogba, în genunchi. Așa este Juventus acum // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2015 00:00

Antrenorul Allegri așteaptă o reacție de caracter a echipei în Ligă, în timp ce Bonucci și Buffon i-au acuzat pe tifosii bianconeri care i-au fluierat sîmbătă că îi susțin doar la victorii.

Debutul în noua ediție a Ligii pică în cel mai prost moment și loc pentru Juventus. Vizită făcută lui Man. City, liderul autoritar din Premier League, cu 15 puncte din tot atîtea posibile, în condițiile în care campioana Italiei suferă teribil în încercarea de a se reinventa în era post Pirlo-Tevez-Vidal.

Marchisio, o lună out!

Startul dezastruos de stagiune, cu doar un punct în trei runde, este sintetizat elocvent de Allegri. "Nu înveți să înoți decît dacă bagi capul sub apă. Echipa trebuie să crească și în situații delicate, atunci cînd mingea nu intră în poartă", a explicat antrenorul lui Juve. Care l-a mai pierdut pentru o lună pe Marchisio (s-a accidentat din nou!), victima unei leziuni la adductori în jocul cu Chievo.

În plus, presiunea este mai mare din cauza criticilor venite dinspre tifosi. Fluierați la remiza (1-1) cu Chievo, căpitanul Buffon și Bonucci s-au revoltat însă, criticîndu-le atitudinea. "Fanii adevărați aplaudă și în clipele dificile pentru a-și ajuta echipa, nu numai cînd lucrurile merg bine, la victorii".

Lipsește Aguero!

City s-a resemnat în privința lui Aguero, Pellegrini fiind pesimist după accidentarea suferită de golgeterul argentinian cu Crystal Palace. "Lovitura primită sîmbătă la genunchi de la Dann a fost dură, deși n-a produs leziuni, și nu cred că avem timp să-l refacem", a anunțat managerul chilian, ce va putea miza însă diseară contra lui Juventus pe David Silva și Sterling, menajați la Londra.

"Ești club mare dacă iei Liga"

Pellegrini vrea ca Man. City să devină o forță și-n Europa. "E imposibil să fii considerat club mare dacă nu cîștigi Liga. Nu va fi deloc ușor, pentru că sînt adversari puternici, ca Barcelona, Real ori Bayern. Deci, e foarte important să ai șansă la tragerea la sorți", a admis antrenorul "cetățenilor".

"Avem superechipă în Anglia, întrucît nu e simplu să iei două titluri în patru ani și să termini pe 2 în alte două sezoane. În afara lui Yaya n-avem însă nici un jucător cu titlu cucerit în Europa"
Manuel Pellegrini, manager Man. City

2 victoriiîn 20 de vizite făcute echipelor din Anglia are Juve, ultima în 1996, 1-0 cu Man. United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează