INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA

Kevin de Bruyne avertizează înainte de Manchester City - Inter Milano: „Ultima dată am ieșit cu nasul spart și comoție”

Kevin de Bruyne  foto: Imago
Kevin de Bruyne foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 08:00 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 08:04

Mijlocașul lui Manchester City, Kevin de Bruyne, e circumspect înaintea finalei cu Inter Milano, sâmbătă, ora 22:00. „Nu poți ajunge în finală dacă nu ești o echipă grozavă, și Inter a câștigat două trofee în actualul sezon. Are propriile scheme, stilul ei precis și știe să-și facă jocul foarte bine”. 

  • Manchester City - Inter, finala Champions League, are loc azi, de la ora 22:00, la Istanbul. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Și Kevin De Bruyne va fi un mare pericol pentru Inter în finala de la Istanbul. Belgianul care a influențat în medie un gol pe meci în această ediție a Ligii are un mare respect pentru adversara de sâmbătă și este rezervat în privința unui pronostic.

„Nu poți ajunge în finala Ligii Campionilor dacă nu ești echipă grozavă. Inter a câștigat Cupa și Supercupa în Italia. Are schemele proprii, stilul ei bine conturat, știe să-și facă jocul foarte bine. În schimb, avem armele noastre și vom încerca să înscriem un gol în plus. 

Nimeni de la City nu crede că va fi un meci ușor, absolut deloc. Avem fiecare șanse de 50% să câștigăm trofeul", a declarat într-un interviu pentru cotidianul La Repubblica.

„Cușcă” și „lanțuri” pentru Erling Haaland! Cum se pregătește Inter Milano să-l anihileze pe starul lui Manchester City
FINALA
„Cușcă” și „lanțuri” pentru Erling Haaland! Cum se pregătește Inter Milano să-l anihileze pe starul lui Manchester City

De Bruyne caută revanșă pentru 2021

Belgianul de 31 de ani știe care este rețeta cea mai bună pentru a se impune sâmbătă: 

„Poate că uneori nu suntem atât de străluciți, sau adversarul joacă mai bine, așa cum ni s-a întâmplat în trecut (aluzia la finala pierdută în 2021, cu Chelsea). Trebuie să acceptăm asta. 

În opinia mea, cheia va fi să ajungem cât mai relaxați la această finală, contra lui Inter. Cu cât o vom reuși mai bine cu atât vom avea mai multe șanse de a câștiga Liga Campionilor".

De Bruyne a rememorat și finala pierdută în fața lui Chelsea, în urmă cu doi ani

„Nu mi-am rupt nimic în cariera mea, însă de la finala Champions League din 2021 am ieșit cu nasul spart și o comoție cerebrală. Chiar sper să meargă altfel de data asta. Nu cred că vom face ceva diferit de atunci. 

Probabil că vor fi unele schimbări față de acum doi ani, dar nu cred că aș observa. A trecut ceva timp, mai am și o fiică de atunci. Voi încerca să mă relaxez, să mă pregătesc așa cum o fac de obicei înainte de fiecare meci. Și să fiu pregătit să dau totul".

2goluri și 7 pase decisive a reușit Kevin De Bruyne în nouă meciuri disputate pentru Manchester City în actuala ediție a Ligii

N-am mai vorbit cu Lukaku de la ultimul nostru meci cu Belgia, am fost amândoi foarte ocupați. Romelu e unul dintre cei mai buni prieteni ai mei în fotbal, ne cunoaștem de când aveam 13 ani. Dar vom discuta din nou după finală 
- Kevin De Bruyne, mijlocaș Man. City

Citește și: 

Tocmai rivala de moarte l-a inspirat să-și dorească Liga Campionilor! Declaraţie surprinzătoare a lui Erling Haaland înaintea finalei

„Cușcă” și „lanțuri” pentru Erling Haaland! Cum se pregătește Inter Milano să-l anihileze pe starul lui Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează