LIGA CAMPIONILOR  ·  PORTO - LIVERPOOL 0-5

Klopp și-a lăudat un jucător în stilul caracteristic: "În sfârșit și-a găsit centrările, credeam că le-a lăsat prin Scoția, pe undeva :)"

Robertson, stânga, alături de Mane și Wijnaldum Foto: Reuters
Robertson, stânga, alături de Mane și Wijnaldum Foto: Reuters

Joi, 15 Februarie 2018

Liverpool i-a produs miercuri seară lui Porto cea mai grea înfrângere europeană din istoria clubului, 0-5. Antrenorul "cormoranilor" a fost, evident, extrem de fericit după meci, remarcându-l pe scoțianul Andy Robertson într-un mod amuzant.

"Jucătorii au fost fantastici, e un rezultat posibil doar când toată echipa joacă extraordinar și așa a fost. Am fost foarte maturi, profesioniști, agresivi când a trebuit, ne-am apărat bine, am contraatacat excelent și am ținut de minge.

Roberston a fost foarte bun, în sfârșit și-a găsit centrările, credeam că le-a lăsat prin Scoția, pe undeva :)", a spus Jurgen Klopp.

28 de goluri are Liverpool în acest sezon din Ligă, mai multe decât oricare altă formație

"Am început jocul echilibrat, chiar am avut o ocazie de gol în startul partidei. Când jucăm cu o echipă cu asemenea forță, e dificil. Are mare valoare. A fost o lovitură puternică pentru jucătorii mei. Suntem triști, deziluzionați... Suntem lideri în campionat și mergem mai departe în Cupă, ne rămân aceste obiective"
Sergio Conceicao, antrenor FC Porto

Returul Liverpool - Porto se joacă pe 6 martie. În celălalt meci al serii, Real Madrid a învins PSG cu 3-1.La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (1)

nea_vanea.60  •  15 Februarie 2018, 13:01

porto nu are antrenor si nici jucatori de valoare. clubul vinde pentru profit. liverpool-ul actual poate fi lesne depasit de o echipa corect disciplinata tactic. in anglia, i-au batut destui...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1