INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LAZIO - BAYERN 1-0

Thomas Tuchel, tranșant după 0-1 cu Lazio: „Am făcut tot ce puteam pentru a pierde” » Ce spune despre posibila demitere

Thomas Tuchel // FOTO: Imago +8   FOTO
Thomas Tuchel // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 07:58 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 08:49

Neamțul Thomas Tuchel (50 de ani) spune că nu se teme pentru viitorul său pe banca lui Bayern Munchen, în ciuda înfrângerii cu Lazio, 0-1, în turul optimilor UEFA Champions League.

La finalul meciului de pe Olimpico din Roma, tehnicianul bavarezilor a tras concluziile. Spune că echipa lui a controlat prima repriză și că după pauză jucătorii săi au comis prea multe greșeli. Și că în ciuda situației în care se află clubul, nu se teme de o posibilă demitere.

Ștefan Radu, în mijlocul ultrașilor la supervictoria lui Lazio cu Bayern Munchen » Cum a trăit meciul în „vulcanul” de pe Olimpico
LAZIO - BAYERN 1-0
Ștefan Radu, în mijlocul ultrașilor la supervictoria lui Lazio cu Bayern Munchen » Cum a trăit meciul în „vulcanul” de pe Olimpico

Thomas Tuchel e categoric: „Nu mă tem pentru viitorul meu la Bayern”

„Suntem frustrați și supărați din cauza înfrângerii. Cred că noi am pierdut meciul, nu Lazio l-a câștigat. Am făcut tot ce se putea pentru a fi siguri că pierdem. Am comis multe erori, am jucat fără încredere. Iar la faza penalty-ului, nu era nevoie ca Upamecano să intervină așa. Trebuia doar să blocheze șutul.

Am început bine meciul, am avut câteva ocazii și am controlat meciul în prima repriză. Dar în a doua parte nivelul nostru a căzut inexplicabil. Am făcut prea multe erori individuale, ne-am pierdut concentrarea și ritmul și i-am făcut mai puternici pe adversari. 

E vina noastră în totalitate. Am pierdut un meci pe care, la cum s-a jucat în prima repriză, nu aveam cum să-l pierdem”, a declarat Thomas Tuchel, potrivit Daily Mail.

Întrebat dacă îi e frică de o eventuală demitere, după ce a ajuns la 5 puncte de Bayer Leverkusen, liderul Bundesligii, și riscă să fie eliminat din Champions League, Tuchel a dat un răspuns categoric: „Dacă mi-e frică pentru viitorul meu? Nu!”.

Lazio a produs prima surpriză a optimilor de finală din Liga Campionilor

Bayern Munchen venea pe „Olimpico” cu orgoliu rănit. Bavarezii fuseseră puși la respect de Bayer Leverkusen în Bundesliga, scor 0-3, și nu mai au prima șansă la titlu. Speranțele lui Harry Kane pentru un prim trofeu se îndreptau acum către Liga Campionilor. Doar că mașinăria de fotbal germană a rămas „gripată”:

Prima repriză a duelului cu Bayern n-a adus nimic notabil, un singur șut pe poartă, expediat de gazde. Meciul se îndrepta către un 0-0, dacă Dayot Upamecano n-ar fi avut un moment de rătăcire. În minutul 66, fundașul francez a pus talpa pe tibia lui Gustav Isaksen. Plasat excelent, „centralul” Letexier a dictat lovitură de la 11 metri și cartonaș roșu. Ciro Immobile a transformat pentru 1-0.

Tabela a rămas blocată până la final. Bayern a încheiat cu zero șuturi pe spațiul porții, iar Lazio speră să reziste în returul din Germania.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și:

Scandal rasist după Lazio - Bayern » Clubul a reacționat imediat: „Dezgustător! Cine face asta nu un adevărat”

FIFA vrea trofeu unic pentru titlul mondial și la masculin, și la feminin! » Diferență mare între cele două trofee

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andreizam
andreizam  •  15 Februarie 2024, 10:53

Urări, sa nu-si asume răspundere ptr situația dezastroasa a clubului, care a pierdut lupta ptr Pokal, este pe locul 2 in Bundesliga și acum pierde cu Lazio. Eu îl aștept pe Murino, singurul care la oprit pe Alonso in apogeul sau

Vezi toate comentariile (1)
Comentează