INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LAZIO - BAYERN 1-0

FOTO Ștefan Radu, în mijlocul ultrașilor la supervictoria lui Lazio cu Bayern Munchen » Cum a trăit meciul în „vulcanul” de pe Olimpico

Ștefan Radu îi e devotat în continuare lui Lazio // FOTO: Imago +8   FOTO
Ștefan Radu îi e devotat în continuare lui Lazio // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 01:55 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 08:47

Ștefan Radu, legenda celor de la Lazio, a urmărit din tribunele de pe Olimpico victoria istorică reușita de romani în fața lui Bayern München, scor 1-0, în turul optimilor de finală din Champions League. La final, fostul fundaș al lazialilor, ajuns la 37 de ani, le-a arătat tifosilor cum s-a simțit triumful cu bavarezii.

Pe 17 martie 2021, Radu evolua pentru Lazio în returul cu Bayern din optimile UCL. Era integralist în confruntarea de pe Allianz Arena (1-2), după ce ratase turul din Italia din cauza unei accidentări. Spre deosebire de acum, italienii n-au mișcat în fața nemților în respectiva „dublă” (6-2 la general).

Lazio produce prima surpriză a optimilor de finală din Liga Campionilor » Încă o noaptea neagră pentru Bayern Munchen!
LAZIO - BAYERN MUNCHEN
Lazio produce prima surpriză a optimilor de finală din Liga Campionilor » Încă o noaptea neagră pentru Bayern Munchen!

Trei ani mai târziu, românul a experimentat meciul împotriva colosului din Munchen din altă postură. Cea de suporter devotat al biancocelestilor. Radu a fost prezent pe Olimpico la turul cu Bayern, cel care a consemnat una dintre marile victorii europene din istoria lui Lazio.

„In cima al mondo sei” (n.r. - „Ești în vârful lumii”), a scris Ștefan Radu pe InstaStory, o bucată dintr-un cântec de galerie lazial, alături de un videoclip cu „vulcanul” din tribune.

Ștefan Radu, în mijlocul ultrașilor la supervictoria lui Lazio cu Bayern Munchen » Cum a trăit meciul în „vulcanul” de pe Olimpico
Mesajul lui Ștefan Radu, după Lazio - Bayern 1-0

Ex-dinamovistul locuiește în Italia și după retragere, merge constant la meciurile lui Lazio și e extrem de apropiat de suporterii „vulturilor”.

Returul Bayern - Lazio e programat pe 5 martie, la Munchen. 

Ștefan Radu a doborât recorduri la Lazio

2022-2023 a fost ultimul sezon pentru „Il Boss”, care a agățat ghetele în cui cu recordul de prezențe la Lazio în Serie A și în toate competițiile, 427 de meciuri în tricoul biancocelest depășind performanța fostului căpitan lazial Giuseppe Favalli (401), 8 goluri și 21 de pase decisive.

În „massima divisione” a strâns 349 de partide. L-a întrecut pe Aldo Puccinelli (319), record ce rezista din 1955!

„Lazio este casa mea. În acest tricou mi-am trăit viața de fotbalist, în acest stadion am experimentat momente unice, zile dificile, momente speciale. Sunt sigur că atașamentul meu nu se va sfârși niciodată”, a spus fostul fotbalist român în momentul retragerii. 

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO EURO GSP » Boțoghină și Drejan au făcut show în seara de UCL! Cum au trăit Lazio - Bayern și PSG - Real Sociedad

Citește și alte știri din Champions League: 

VIDEO + FOTO Lazio produce prima surpriză a optimilor de finală din Liga Campionilor » Încă o noaptea neagră pentru Bayern Munchen!

VIDEO + FOTO PSG - Real Sociedad 2-0, în turul optimilor UEFA Champions League » Gazdele s-au descătușat în repriza a doua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  15 Februarie 2024, 10:15

"și e extrem de apropiat de suporterii „vulturilor”." Ce inseamna extrem de apropiat? Nu este doar apropiat sau foarte apropiat? Ma intreb cat de apropiat este de familie,daca fata de suporteri este "extrem".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează