INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - CITY

Pochettino, despre șansele ca Messi să joace în duelul cu Manchester City » Ce spune Guardiola

Leo Messi (34 de ani) este refăcut și ar putea să apară pe teren în Liga Campionilor, la derby-ul dintre PSG și Manchester City.
Leo Messi (34 de ani) este refăcut și ar putea să apară pe teren în Liga Campionilor, la derby-ul dintre PSG și Manchester City.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 19:32 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 21:20

Leo Messi (34 de ani) este refăcut și ar putea să apară pe teren în Liga Campionilor, la derby-ul dintre PSG și Manchester City. 

  • PSG - Manchester City, din grupa A a Ligii Campionilor, se joacă marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro.

Leo Messi a bifat 3 apariții pentru PSG, inclusiv una în Liga Campionilor, în remiza 1-1 cu Club Brugge. Argentinianul nu are nicio reușită în tricoul parizienilor, dar acest lucru se poate schimba mâine, chiar în fața mentorului Pep Guardiola. 

„Leo Messi s-a antrenat bine și este disponibil să joace contra lui Manchester City. Nu voi confirma niciodată echipa cu o zi înaintea meciului. Trebuie să așteptați până marți”, a spus Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG.

Pochettino, înainte de PSG - Manchester City

„Jucăm împotriva echipei cu cel mai bun antrenor din lume. Asta e părerea mea. Și ei visează la câștigarea Ligii Campionilor. Trebuie să să fim răbdători. Proiectul de la Manchester City este cu mulți pași înaintea proiectului nostru. Noi suntem o echipă în construcție. Asta e o certitudine, nu e o opinie sau ceva discutabil”, a spus antrenorul lui PSG, înaintea disputei cu „cetățenii”.

Pochettino a comentat și momentul viral în care Mbappe a fost surprins adresând cuvinte nu tocmai plăcute în direcția lui Neymar: „Sunt niște băieți foarte buni. Astfel de lucruri se întâmplă mereu între fotbaliști mari, sunt competitivi, vr mereu să câștige, să marcheze”. 

Am mai jucat împotriva lui Messi și când eram antrenor la Bayern. E greu, firesc. A fost o surpriză pentru toată lumea mutarea lui la PSG. Important este să fie fericit la Paris. Suntem niște norocoși că l-am putut vedea la treabă în ultimi 16 ani. Nu trebuie să îl mai descriu eu. Cariera lui Leo vorbește de la sine. Sper că va putea juca, pentru binele fotbalului
- Pep Guardiola, antrenor Manchester City

VIDEO Goluri de generic marcate de Kylian Mbappe în Ligue 1, pentru PSG

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Donnarumma regretă transferul la PSG: „Se simte trist și singur la Paris!” » Agentul lui, Mino Raiola, atacat!

Mircea Lucescu a semnat un nou contract: „Dacă jucătorii lui Dinamo Kiev ar afla că pleacă, ce atitudine ar mai avea?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează