INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TWITTER

Liga Campionilor a început mai devreme » Duel încins pe Twitter între nemți și englezi: "Ar trebui să fiți descalificați doar pentru acel «dab»" :)

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 20:52

Primele meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor se vor juca marțea viitoare, însă rivalitatea își face deja simțită prezența pe rețelele de socializare.

Un mesaj publicat de pe contul oficial de Twitter al Ligii a stârnit o reacție amuzantă a celor care administrează contul lui Bayern, care au răspuns printr-un gif cu dansul viral "dab".

Un fan al lui United i-a ironizat pe cei de la Bayern, iar în schimbul de replici a fost implicat și contul oficial al celor de la Bayer Leverkusen.

"Săptămâna viitoare"

"Ar trebui să fiți descalificați doar pentru acel «dab»"

"Către Europa League? Se pare că este deja suficient «dabbing» acolo."

"Abia aștept să plătiți pentru asta când vă va elimina Arsenal"

"Șansele sunt bune"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close